Vizitator Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Ce antivirus free sa pun pe un laptop cu WinXP si 512 MB RAM?E pentru un utilizator care nu stiu sa umble cu calculatorul. Intra doar pe net si citeste PDF-uri.Pana acum a avut Comodo dar nu stia sa-l foloseasca si dadea allow la orice, asa ca s-a virusat.Imi trebuie ceva pentru necunascotori, sa mearga singur, sa faca update si sa nu ceara interventie din partea utilizatorului. Link spre comentariu
TESSLA Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Eset smart security 4 ....eu il am instalat si merge foarte bine...detecteaza si autorun-ul. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 va salut eu am eset nod 32antivirus 5 merge bine zic eu recomand ori carui nestiutor Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 eset nod 32 nu este free. Recomand Avast. Este nevoie sa te inregistrezi anual. Poate fi setat sa faca update si upgrade fara instiintarea utilizatorului, poate fi setat sa stearga automat fisierele infectate fara a cere permisiune si mai ales fara a instiinta utilizatorul. Sa vezi ce distractie cand sterge toate crack-urile si nu o sa intelegi unde dracu-i fisierul ca doar acu' un minut l-ai descarcat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Buna seara ! Asemenea si eu recomand Eset nod 32 antivirus 4,pentru ca nu consuma multe resulse de la pc-uri sau laptop-uri.Succes ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Nod 32 nu are 30 de zile gratis? Si dup-aia poate merge luni de zile fara update(eu il tin cate 50-100 de zile)...acum depinde si de unde ia pdfurile alea.. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Asa este, nod 32 este gratuit 30 zile. Dupa aceasta perioada nu-si mai actualizeasa baza de date asadar nu va rcmunoaste virusii 'proaspeti'. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 mai fratilor a zis ca e pt cineva care nu le are cu netul asa ca ce tot o dati cu esetul?(btw eu tot eset am pe pc) . Recomand avast home editon , are real time protection si un serial (care ti se da gratis cand te inregistrezi la ei pe site) tine un an cu tot cu updateuriEu il bag la ttoti carora le instalez sistemul de operare si cu ocazia asta dupa un an de zile isi amintesc de berile care nu le-au dat ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Multumesc pentru recomandari, ii pun Avast.Furat nu inseamna free. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 da asa o fi dar uitam ca in romania daca nu piratezi risti sa mori de foame referitor la antivirusul eset antivirus 5 la mine este valabil 90 de zile deci cred ca este destul de ok Link spre comentariu
c_anicai Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Gratuit pentru cei care au cumparat calculatorul cu win xp, vista, win 7 este Microsoft Security Essentials, destul de bun as zice, eu il folosesc si pare mai ok ca nod32.Nod 32 de obicei era incapabil a detecta si curata unii virusi de stik care faceau autorun, dar Microsoft Security Essentials, s-a descurcat in majoritatea situatiilor de acest gen fara probleme. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Avira AntiVir Personal - Free Antivirus setat corect si Malwarebytes free programat sa scaneze ocazional partitia sistemului de operare. o alta solutie mai buna pe 512 Mb RAM se mai poate si cu o distributie linux dar asta e alta discutie. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Gratuit pentru cei care au cumparat calculatorul cu win xp, vista, win 7 este Microsoft Security Essentials, destul de bun as zice, eu il folosesc si pare mai ok ca nod32.Nod 32 de obicei era incapabil a detecta si curata unii virusi de stik care faceau autorun, dar Microsoft Security Essentials, s-a descurcat in majoritatea situatiilor de acest gen fara probleme.uite ca , cu essentials am avut probleme , au trecu t ceva virusi , cu esetul nu Link spre comentariu
zanga Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Avand in vedere resursele mici de care dispune laptop-ul eu ti-as recomanda Clam. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 E pentru un utilizator care nu stiu sa umble cu calculatorul. Intra doar pe net si citeste PDF-uri.În cazul acesta, poate că cel mai recomandat ar fi un linux ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum