yo9hnf Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Postez aici pentru ca nu mai gasesesc sectiunea Diverse. La statia de metrou Timpuri Noi am vazut zilele trecute o cutie pe care scria Noise Sensor. Are cineva idee la ce foloseste (imi dau seama perfect ce inseamna Noise Sensor) ? Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Dupa cum scrie in dictionar:senzor zgomot,galagie,zarva,larma,vacarm,vuiet,zgomot ca de tren,..............probabil anunta ca vine metroul???????????? sau teroristii. Link spre comentariu
Vizitator Pandy Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Cred ca este un senzor de sunet ( titlul asta zice) iar functia lui cred ca este aceea de a face ceva anume daca un anumit nivel de sunet este depasit (ex. in caz de accident sunetul este foarte mare si trimite semnale automate la 112 (debitez...nu cred ca e posibil asa ceva in Romanica)) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 LOGIC CA-I UN SENZOR DE SUNET/ZGOMOT....dar ce comanda ?! Link spre comentariu
Vizitator Pandy Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Poate urmareste nivelul zgomotului in statie pentru a se putea imbunatatii calitatea vietii din momentul asteptarii sau poate nici nu e functional Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Eu cred ca este pur si simplu pentru masurarea zgomotelor, mai exact pt masurarea nivelului de zgomot la care sunt expusi oamenii la metrou. Probabi ca in alte tari aceste date au dus la imbunatatirea calitatii serviciilor de transport. La noi PROBABIL a fost o investitie pt x sau y. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum