Vizitator Mihalicmircea Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Buna seara ma numesc Mihalic Mircea si tocmai am terminat de modificat un CNC Morbidelli pt debitare/frezare pal si as avea nevoie de un sfat .De 2 saptamani incerc sa gasesc un Software in care sa introduc piesa ce urmeaza a fi prelucrata in extensie .dxf si diametrul frezei iar el sa calculeze si sa rezulte G-code pt a putea fi introdus pe CNC . Sper ca am fost destul de clar daca sunt ceva intrebari sau nelamuriri imi cer scuze si o sa incerc sa mai explic si in alt mod. tot ce am gasit facau doar legatura cu lungimea burghiului sau care faceau si diametrul nu avea si gaurire ci doar frezare sau avea si gaurire si frezare cu diametrul frezei dar rezultau 2 programe si nu am reusit sa le pun in unul singur. Astept raspuns cat mai repede .Respect . Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Buna seara ma numesc Mihalic Mircea si tocmai am terminat de modificat un CNC Morbidelli pt debitare/frezare pal si as avea nevoie de un sfat .De 2 saptamani incerc sa gasesc un Software in care sa introduc piesa ce urmeaza a fi prelucrata in extensie .dxf si diametrul frezei iar el sa calculeze si sa rezulte G-code pt a putea fi introdus pe CNC . Sper ca am fost destul de clar daca sunt ceva intrebari sau nelamuriri imi cer scuze si o sa incerc sa mai explic si in alt mod. tot ce am gasit facau doar legatura cu lungimea burghiului sau care faceau si diametrul nu avea si gaurire ci doar frezare sau avea si gaurire si frezare cu diametrul frezei dar rezultau 2 programe si nu am reusit sa le pun in unul singur. Astept raspuns cat mai repede .Respect .Te duci pe nenea gogu si cauti pe vectric.comAcolo o sa gasesti vcarve pro.Bagi dxf, ii reglezi cotele pe mm sau inch, si-ti faci treaba, dupa care salvezi in ge-code mm txt. Il bagi in mach3 si vei fi proprietarul unei piese gaurite . Are gaurire, frezare, gravare, etc. Vezi ca sunt o gramada de tutoriale pe vectric.Licenta, ...o cracaresti de la cineva. Nu este frumos, dar pana inveti este ok. Dupa ce ai invatat este bine sa o cumperi. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Va rog sa-mi spune-ti si mie daca VectricPro are program vectorial free pentru mai mult decat un exemplu de conversie iar Mach3 Cnc merge in modul demo mai mult de 500-1000 de lini de G-code.Va multumesc.Sunt interesat si eu de aceste programe daca i-si fac treaba de la cap la coada. Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Va rog sa-mi spune-ti si mie daca VectricPro are program vectorial free pentru mai mult decat un exemplu de conversie iar Mach3 Cnc merge in modul demo mai mult de 500-1000 de lini de G-code.Va multumesc.Sunt interesat si eu de aceste programe daca i-si fac treaba de la cap la coada.Are absolut tot de ce ai nevoie. Uita-te pe un tutorial si vei vedea. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Va rog sa-mi spune-ti si mie daca VectricPro are program vectorial free pentru mai mult decat un exemplu de conversie iar Mach3 Cnc merge in modul demo mai mult de 500-1000 de lini de G-code.Va multumesc.Sunt interesat si eu de aceste programe daca i-si fac treaba de la cap la coada.Are absolut tot de ce ai nevoie. Uita-te pe un tutorial si vei vedea.Da, eu v-am intrebat daca aveti palarie, iar dv raspunde-ti :mi-am facut cizmele cu crema.Nu a-ti inteles intrebarea mea sau nu am formulat-o eu corespunzator ?Va cred pe cuvant ca softurile au tot ce i-mi trebuie. Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Da, eu v-am intrebat daca aveti palarie, iar dv raspunde-ti :mi-am facut cizmele cu crema.Nu a-ti inteles intrebarea mea sau nu am formulat-o eu corespunzator ?Va cred pe cuvant ca softurile au tot ce i-mi trebuie.Eu am inteles intrebarea perfect. Nu o sa gasiti program free cu mai mult de un exemplu ca ala nu se mai numeste free. Este valabil si pentru mach, daca avea peste 1000linii, la fel nu se mai numea free ci un fel de light.Dar am crezut totusi ca va pricepeti in ale computerului cat de cat, de acea a-ti primit raspunsul la modul ala. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Da, in regula, multumesc pentru rabdare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum