corneliu01 Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Buna la toti!Am un cuptor cu microunde care a inceput sa topeasca si plastic, nu-i ajunge ca incalzejte mancarea.suportul pe care sta farfuria-platou s-a topit.magnetronul (din spusele cuiva de pe forum) pare sa fie bun (rezistenta la contacte mica <1)ce boala a dat in el?p.s. Erata... in loc de Hager a se citi Haier (nu stiu unde imi era capul) Link spre comentariu
corneliu01 Postat Septembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2011 ah.. uitam sa zic.. ca mai face si 'fulgere', scanteie inauntru in timpul functionarii, fara ca sa introduc metal... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 folia aceea care este la interior catre magnetou cum este, nu-i arsa? uita-te cum este si incearca sa-l cureti cu solutie de sters geamuri... Link spre comentariu
corneliu01 Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 folia aceea care este la interior catre magnetou cum este, nu-i arsa? uita-te cum este si incearca sa-l cureti cu solutie de sters geamuri...intr-adevar.. nu mi-a venit ideea sa-mi arunc ochii inauntru... pare a fi arsa..vreo idee de unde pot gasi alta placuta de mica?.. de preferabil noua.. ca daca iau de la unul vechi.. nu ma va tinea mult. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 sa se poate si de la ceva veche sau eventual sa o cureti bine care a fost,foli gasesti la magazine de componente electronice.Eu am gasit coala la circa 30*30cm. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 sa se poate si de la ceva veche sau eventual sa o cureti bine care a fost,foli gasesti la magazine de componente electronice.Eu am gasit coala la circa 30*30cm.nu am ce curata.. ca am scos-o afara si e si sparta... pe undeva pe la mijloc... probabil cand a fost curatat inauntru.. a apasat prea tare pe ea... deci urmeaza sa caut vreun magazin de asa ceva..multzam' fain. Link spre comentariu
niki4 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Pentru probe merge si fara folia de mica,dar curata foarte bine locul (interior si exterior),daca cumva este arsa vopseaua trebuie curatat si revopsit .Vezi si magnetronul sa nu fie arsa partea cilindrica din fata . Link spre comentariu
corneliu01 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Vezi si magnetronul sa nu fie arsa partea cilindrica din fata .magnetronul arata ca nou... nu are urme sau semne de deteriorari... am cumparat azi placuta de mica.. am pus-o.. l-am curatat frumos.. tot... montat la loc, dar suportul platanului ce a inceput a se topi atunci... se topeste si acum... l-am scos afara.. si am pus ceva la incalzit de proba, fara a se invarti... merge... dar dupa 1-2 minute de functionare.. grila magnetronului era destul de calda.. nu puteam tine degetul ea... asa e corect sa fie?.. (am vazut ca are o chestie pe magnetron... probabil un fel de termostat, in caz ca se supraincalzeste.. sa se opreasca automat) Link spre comentariu
niki4 Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Grila se incalzeste in mod normal de aceea este racita de ventilator.(banuiesc ca ventilatorul funct) Link spre comentariu
corneliu01 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 da, ventilatorul functioneaza. Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 schimba magnetronul,sau alt cuptor. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 revinam schimbat placuta de mica, am schimbat suportul de sub farfuria platanului (caci era topit).. acum totul e in regula, (incalzeste) cu exceptia faptului ca magnetronul se imfierbanta in 1-2 minute, ca nu poti tine degetul pe el. Carcasa fiind pusa, deci aerul de la ventilator nu se disipa nicaieri.magnetronul arata bine.nu iese fum doar un miros ciudat.ah, si magnetron modelul meu, mai rar de gasit pe net, si chiar daca imi iau alt cuptor, de asta tot am nevoie (de asta il vreau bun sa nu cumpar 2) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum