Vizitator craciunescu bogdan Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 salut. acestea sunt o parte din sculele cu care lucrez, din pacate cam rar.sunt toate imprastiate deoarece acum lucrez la viitoarea incapere care sa le gazduiasca pe toate. Link spre comentariu
Vizitator craciunescu bogdan Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 salut. stie cineva unde au fost fabricate polizoarele PD 300.multumesc Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 salut. acestea sunt o parte din sculele cu care lucrez, din pacate cam rar.sunt toate imprastiate deoarece acum lucrez la viitoarea incapere care sa le gazduiasca pe toate.Scule - scule, dar cand scoti o piesa la final te bucuri.De ce nu s-ar bucura si ele de o mana de vopsea? Link spre comentariu
Vizitator craciunescu bogdan Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 da e adevarat ca le trebuiesc la toate cate o mana de vopsea, dar din pacate nu prea am cand sa ma ocup de ele deoarece eu stau acum in timisoara iar ele sunt la tara la 100 km si ajung rar pe la ele.nu am mai fost acasa de 2 luni.vreau mai intai sa renovez incaperea unde o sa am atelierul, iar cand va fi gata pe rand inainte sa le bag inauntru vreau sa le curat, sa le gresez, sa le vopsesc pe toate.sper sa fac asta pana la iarna. Link spre comentariu
Vizitator craciunescu bogdan Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 nu stiu cum este pentru alti, dar pentru mine indiferent cat de obositor sau de greu este, la sfarsit cand vad ca am reusit sa fac ceva si a iesit bine sunt cel mai fericit, indiferent ca este vorba de o piesa facuta la strung sau o sudura sau o gaura filetata. Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 da e adevarat ca le trebuiesc la toate cate o mana de vopsea, dar din pacate nu prea am cand sa ma ocup de ele deoarece eu stau acum in timisoara iar ele sunt la tara la 100 km si ajung rar pe la ele.nu am mai fost acasa de 2 luni.vreau mai intai sa renovez incaperea unde o sa am atelierul, iar cand va fi gata pe rand inainte sa le bag inauntru vreau sa le curat, sa le gresez, sa le vopsesc pe toate.sper sa fac asta pana la iarna.Neaparat sa speli rulmentii si sa inlocuiesti toata vaselina. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 ...vreau mai intai sa renovez incaperea unde o sa am atelierul, iar cand va fi gata pe rand inainte sa le bag inauntru vreau sa le curat, sa le gresez, sa le vopsesc pe toate...Cel mai important este sa le amplasezi inauntru. Orice zi in care sunt depozitate afara, inseamna mai multa rugina. Vei vedea cu timpul daca le vopsesti sau nu - inauntru. De altfel nu vopseaua este importanta, ci o intretinere corespunzatoare inainte, in timpul si dupa prelucrare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum