Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SANCTIUNI PENTRU USERI

dalu

Postări Recomandate

Ban complet este pentru: Injuri, promovarea de soft pirat si reclama intentionata la anumite produse sau site-ur

Mai am si eu o nelamurire : Chestia asta nu nepromovarea softului piratat, am intalnit-o si pe alte forumuri si site-uri, deci a-si vrea sa stiu , asta este ,,politica ,, forumului, sau asa este impus de cei care detin serverul unde este gazduit forumul,sau exista niste ,, directive,, nationale , europene, internationale, care reglementeaza acest lucru. :smt102 :smt017 :smt102 :smt017 . Sper sa nu fiu inteles gresit, sau sa se creada ca a-si fii impotriva acestui lucru, este doar simpla curiozitate. :smt006 :smt006 :drinkers:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

4

• MishuL

4

• dalu

4

• sifor

3

Top autori în acest subiect

Mai am si eu o nelamurire : Chestia asta nu nepromovarea softului piratat, am intalnit-o si pe alte forumuri si site-uri, deci a-si vrea sa stiu , asta este ,,politica ,, forumului, sau asa este impus de cei care detin serverul unde este gazduit forumul,sau exista niste ,, directive,, nationale , europene, internationale, care reglementeaza acest lucru. :smt102 :smt017 :smt102 :smt017 . Sper sa nu fiu inteles gresit, sau sa se creada ca a-si fii impotriva acestui lucru, este doar simpla curiozitate. :smt006 :smt006 :drinkers:

Copyright e cheia frământărilor tale. Adică mai exact legea drepturilor de autor. Promovarea unor soft+uri pirat ar insemna incălcarea legii. Uite citatul asta din Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

art.139*6 alin.(5) - Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda de la 2.000 lei (RON) la 20.000 lei (RON) promovarea de marfuri pirat prin orice mijloc si in orice mod, inclusiv prin utilizarea anunturilor publice ori a mijloacelor electronice de comunicare sau prin expunerea ori prezentarea catre public a listelor sau a cataloagelor de produse

Nu cred că vreun administrator de forum ar avea nevoie de asa ceva.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

O singura nelamurire am: daca zici (ca raspuns la intr cuiva) "gaseshti... aia, la magazinul...ala" se cheama reclama?

Este reclama din pacate dar in unele cazuri se admite iar in unele nu se admite, preferabil ar fi ca in raspunsul lui sa indice un magazin agreat de forum. Totusi pentru asa ceva nu se da ban, ban se da pentru reclama repetata la un anumit produs sau magazin.
Link spre comentariu

O singura nelamurire am: daca zici (ca raspuns la intr cuiva) "gaseshti... aia, la magazinul...ala" se cheama reclama?

Este reclama din pacate dar in unele cazuri se admite iar in unele nu se admite, preferabil ar fi ca in raspunsul lui sa indice un magazin agreat de forum. Totusi pentru asa ceva nu se da ban, ban se da pentru reclama repetata la un anumit produs sau magazin.
Foarte Corect !
Link spre comentariu

Cand se aplica warning:Cand un user incalca regulamentul, cate un Warning pentru fiecare abatere. Daca in timp se indreapta lucrurile si userul e cuminte warnul se scoate.

Acum incep sa inteleg de ce in dreptul posturilor mele apare un warnings 1, ma gindeam ca e ceva din modul de editare dar acum inteleg. Nu ma deranjeaza chestia asta, poate chiar o merit dar daca imi spuneti si de ce, mai mult ca sigur dupa un post, doua o sa ma indrept. Oricum n-a fost intentionat din partea mea.
Link spre comentariu

Multumesc <> :smt006 :smt006 , eu ,si cred ca si alti useri, sant convins ca am clarificat niste chestiuni esentiale in ceea ce priveste copyright-ul. :salute: :salute: Am o sugestie, pentru evitarea unor greseli ale unor useri actuali sau in perspectiva , acest topic sa fie facut <> :supz: :smt006

Link spre comentariu

Bine-bine, eu ma refeream asha, la cautari disperate de piese mai ciudate, nu rezistentze sau alte fleacuri- cre'ca o astfel de informatzie poate fi utila tuturor, mai devreme sau mai tarziu.Oricum m-am lamurit shi eu, acum vad ca exista forumuri unde, probabil ca urmare a unor conditzii puse de sponsori, nu potzi zice tot ce vrei. Ca ma miram, activand pe alte forumuri fara aceste restr., de ce unii fac referiri voalate la unele produse, magazine etc.
Link spre comentariu

reclamă nu se numeşte atunci când spui: gaseşti piesa respectivă la magazinul cutare. reclamă poţi numi atunci când la 2 posturi, 3 conţin numele firmei (desigur, nu prea a fost cazul pe hi-end :w00t: ) aşa că puteţi spune fără frică numele firmelor...

Link spre comentariu
Vizitator Navajo

Acest forum are useri f.cuminti si nu vad ce probleme ar avea moderatorii.Daca cineva primeste avertisment,ar trebui atentionat printr-un PM despre acest lucru si motivul sanctionarii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări