Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SANCTIUNI PENTRU USERI

dalu

Postări Recomandate

Poate n-am rasfoit eu bine paginile forumului, dar nu am intalnit nicaieri in baza caror criterii sant sanctionati userii, care sant sanctiunile, cine le acorda , pe ce perioada de timp, etc.? :smt012 :smt017 :smt102 :smt012 :smt017 :smt102 :smt102 PS. In regulamentul forumului nu am gasit referiri explicite la unele din problemele ridicate mai sus,si consider ca o trecere in revista a acestor probleme nu are cum sa strice, nici administratorilor, nici userilor. :smt006 :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

4

• MishuL

4

• dalu

4

• sifor

3

Top autori în acest subiect

Am sa-ti raspund eu care am luat deja citeva sanctiuni !Orice il ia la intrebari incomode, il critica sau nu-i place lu' shefu' se sterge, sau se inchide topicul si se baneaza fara avertisment, raufacatorul cu pricina. E simplu.Don Mario

Link spre comentariu

Garantez ca e asa. Am patit-o eu. Si nu numai o data. N-am nici un interes sa mint, ca nu-i nimic de castigat din asta. Mai ales ca mi s-a si spus pe PM ca asta-i politica shefului. Trist dar adevarat ! Traim in Romania doar, ce te miri asa ? !Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Asa este cum zice Sifor. Daca mie nu-mi place de mocata unui user il banez.Toata lumea este binevenita, ramane cine vreau eu.Aceeasi restrictie o am si pe forumul hi-fi :snakeman:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Haideti sa va spun cum sta cu sanctiunile. In primul rand puteti sa aflati ca in momentul actual pe ACEST forum nu exista NICI un user banat.Cand se aplica warning:Cand un user incalca regulamentul, cate un Warning pentru fiecare abatere. Daca in timp se indreapta lucrurile si userul e cuminte warnul se scoate.Ban complet este pentru: Injuri, promovarea de soft pirat si reclama intentionata la anumite produse sau site-uri.Don mario (sifor) cand a fost banat (acu 1 an) ma jicnit. Pe langa ca ma chinui sa intretin forumul asta unii useri ma mai si injura din cand in cand ca multumire :supz:

Link spre comentariu

sifor, thread-urile şterse sunt fără relevanţă....

în plus, uiţi un lucru (sună cam aiurea, ce-i drept, dar priveşte esenţa):

accesul pe acest forum este un privilegiu nu un drept :drac:

apoi, priveşte partea frumoasă a lucrurilor: preferi un ban sau un post şters? :drac: :w00t:

Link spre comentariu

In general lucrurile bune nu sunt asa de la sine, ele trebuiesc intretinute. Si eu sunt moderator pe un alt site, mult mai aglomerat decat asta, si sa intretii un forum e ca si cum ai fi femeie de servici. Nu e placut, dar cineva trebuie sa o faca si pe asta, iar in cazul nostru, de cele mai multe ori pe gratis. Asa ca macar putina recunostinta pentru cei ce-si consuma din timpul lor pentru binele mers al unui forum, nu strica. Iar cei ce-si pierd vremea cu insulte si dupa aceea sunt scosi afara, isi merita soarta./pisoiu

Link spre comentariu

Haideti sa va spun cum sta cu sanctiunile. In primul rand puteti sa aflati ca in momentul actual pe ACEST forum nu exista NICI un user banat.Cand se aplica warning:Cand un user incalca regulamentul, cate un Warning pentru fiecare abatere. Daca in timp se indreapta lucrurile si userul e cuminte warnul se scoate.Ban complet este pentru: Injuri, promovarea de soft pirat si reclama intentionata la anumite produse sau site-uri.Don mario (sifor) cand a fost banat (acu 1 an) ma jicnit. Pe langa ca ma chinui sa intretin forumul asta unii useri ma mai si injura din cand in cand ca multumire :supz:

Nu vad nimic exagerat in ce a spus Vasile.O singura nelamurire am: daca zici (ca raspuns la intr cuiva) "gaseshti... aia, la magazinul...ala" se cheama reclama?
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări