starrboy32 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Buna!As vrea si eu sa pun in masinaniste leduri albe pentru aspect.Unde ar trebui legate ledurile pentru a se aprinde,tinand cont ca tensiunea la masina e de 12v:D Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Paralel cu pozitia,prin rezistente. Link spre comentariu
starrboy32 Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 atsa nu inteleg.Unde trebe sa fac legaturile?si unde gasesc firele de la pozitie? Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Lasa domle instalatia electrica in pace ca ai sa dai foc la masina. Sau macar du-te la cineva autorizat sau mai priceput...cu instalatia electrica a unei masini nu e de joaca! Link spre comentariu
suat Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 eu as recomanda sa puna becurile pe priza de la bricheta. Cauta un stecher pentru priza auto.. legi LED-urile la priza..[ cu rezistente sa nu le arzi ], si le bagi in bricheta. Daca nu merg sau ti se arde siguranta, inseamna ca ai gresit ceva. Daca inlocuiesti siguranta auto cu una originala, nu trebuie sa-ti faci griji, dar daca te pui sa pui un cui ca sa nu se mai arda... sigur o sa-ti ia foc masina. Link spre comentariu
starrboy32 Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 vreau sa pun la fiecare proiector cate un bec:D....trebe legate in serie? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Cauta cum e cu legarea in serie si in paralel si fa-ti singur calculele ca acum stiu sigur ce vrei sa faci si ce materiale vei folosi. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 mi se pare inutil sa incercam sa ii explicam cum se face... din moment ce nu stie ce e aia legare in paralel, sigur nu stie ce e aia rezistenta si mai ales ce rezistenta.. mai bine ar ruga pe cineva mai priceput sa ii faca instalatia. e o operatie simpla dar pentru un necunoscator poate fi imposibila. Link spre comentariu
Vizitator aliga Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 mi se pare inutil sa incercam sa ii explicam cum se face... din moment ce nu stie ce e aia legare in paralel, sigur nu stie ce e aia rezistenta si mai ales ce rezistenta.. mai bine ar ruga pe cineva mai priceput sa ii faca instalatia. e o operatie simpla dar pentru un necunoscator poate fi imposibila.Sunt instalatii cu leduri gata facute, doar sa faci legaturile la masina. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 mi se pare inutil sa incercam sa ii explicam cum se face... din moment ce nu stie ce e aia legare in paralel, sigur nu stie ce e aia rezistenta si mai ales ce rezistenta.. mai bine ar ruga pe cineva mai priceput sa ii faca instalatia. e o operatie simpla dar pentru un necunoscator poate fi imposibila.Sunt instalatii cu leduri gata facute, doar sa faci legaturile la masina.daca omu' nu stie nici macar care sunt firele de la faza sau unde vrea el sa le lege, cum ar putea sa faca legaturile? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Pai intreba si o sa afle. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum