dumi_bv Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Buna seara, stimati colegi. Va rog sa-mi postati si mie o schema a acestui sistem audio. Finalul subwoofer-ului este ars si datorita consumului, s-a topit infasurarea de 27v a trafului. Vreau sa aflu ce final are si cat costa, daca merita reparat sistemul. Cred ca traful este scump, o sa caut un bobinator. Multumesc! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Finalul tda 7296 costa vreo 10 lei si la trafo retea second ,preturile incep de pe la 40lei !Cred ca merita reparat ! schema o gasiti cu ,,Gogu ,, Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Subwooferul are amplificatorul cu TDA7294, celelalte canale fiind cu TDA7269.Uite si schema: Link spre comentariu
dumi_bv Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Multumesc mult. Am gasit un bobinator in Bv, dar nu pare incantat sa bobineze acest traf. Stie cineva de unde as putea procura un traf nou? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum