radue Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Dar nici cu o placa de sunet profesionala...dar in comparatie cu una consummer gen creative... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 snake..exagerezi...revo 7.1 merge brici in banda audio, fara mizerii, fasaieli si alte magarii...banii imi mai lipsesc...deocamdata stau cu una imprumutata :finga: si apoi si niste bani de un leach de 200W :snakeman: Un generator de semnal pt aceasi frecventa pe langa ca poate are thd mai mare e cam la fel de scump si nici nu poti adsculta muzica la el. Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 Dar nici cu o placa de sunet profesionala...dar in comparatie cu una consummer gen creative...eh ii profesionala numai ca una din categoria mai joasa.. la bani astia...da stiai ca inainte sa apara audiophile 192 costa hmmm cam 10 mil ? at nu cred ca mai ziceai cai una dintro categorie mai joasa, numa ca acuma ia ocupat locul "192-ele" asta Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 este posibil sa exagerez, dar eu ma refer la un M-Audio ceva cu Delta, plus ca am vazut si pe la 700-800 Eu pe la noi...DIn moment ce nu am pus mana pe un m-audio revo 7.1 nu vb nimic de el, dar din cate am auzit este foarte buna placa.EU acuma am un Live5.1 si vreau sa trec la un m-audio revo 7.1, dar cum nu am banutzi... Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 seria delta e scumpa .. de ex delta 410 (4 intrari , 10 iesiri :finga: ) tot cam pe la 10 mil se invarte .am si io live 5.1 dar mai mult mia placut solutia de pe placa de baza(apu nforce + codec alc 658). mare diferenta nu este la categoria sunet(mai mult imi place codecul alc 658 :tonqe:) dar parca live ul are inalte mai pronuntate (nu intotdeuna placute) Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 ahhhh sunt solutii mai ieftine care egaleaza revo ul la categoria "calitate sunet" Link spre comentariu
Vizitator c_cris85 Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 Am eu M-Audio Audiophile Firewire... o foloseam la sonorizari...se aude super. o am la vanzare! Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 SI eu pot sa zic ca la inaltele le are destul de pronuntate in comparatie cu restul, dar in principiu sunt multumit de ea. Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 Am eu M-Audio Audiophile Firewire... o foloseam la sonorizari...se aude super. o am la vanzare!e super jmechera scula .. la cat o dai? Link spre comentariu
Vizitator c_cris85 Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 630 ron Link spre comentariu
Vizitator kitzu Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 Nu stiu ce vorbiti de Creative ca nu reda ce trebuie etc??? Pai in review-uri facute de profesionisti nu au avut probleme. Ca nu scot 96dB la inregistrare e alta treaba. De liniare sunt liniare20-20000Hz si distorsiunile sunt cunoscute dar la nivelele alea nu ridica probleme la masuratori-doar nu masurati raport semnal zgomot al amplifului cu placa de sunet ( 90dB raport S/N e normal pt amplif de putere)?!?. Atentie ca au si amplif pe iesire slabe care probabil trebuie "sarite". Vorbeam de Live!, Audigy ca Audigy2 si 4 si Xi-Fi chiar nu stiu zau cat de pro trebuie sa fie placa de sunet sa va satisfaca. Despre PMPO nu exista standard si reprezinta o suma de puteri maxime ceea ce nu e deloc corect.Atentie la wati pt amplificatoare si wati la boxe! Doua notiuni distincte si fara legatura ca mod de masurare, decat ca cifre ce pot merge impreuna la un sistem audio pentru aceeasi impedanta.PS Voi chiar aveti asa scule bune sa sesizati diferente de finete intre echipamente diferite? Eu ma indoiesc. Mai ales ca ar trebui sa ai spre comparatie ceva si mai bun! La testele pentru Creative s-au folosit placi Lynx daca nu ma insel adica alea pro de care nu auzi pina nu-ti spune cineva de meserie.Eu ascultam la tot felul de casti si la un moment dat ziceam ca niste Panasonic de walkman suna f.bine asta pana mi-am luat AKG66 si n-am mai putut sa cobor sub acest nivel de HIFi pt mine. Daca le compar cu altele mai scumpe probabil ca le voi arunca si pe astea dar deocamdata n-am altceva mai bun decat astea care intr-adevar suna bine. Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 pretu recomandat de producator este 350 usd si de obicei si distribuitoru nostru din romania (a.v audio sys)pastreaza acest pretasa ca oferta este ff bunamai bine puneti ceva bani si in loc de revo luati audiophilu lui c cris85 Link spre comentariu
Vizitator c_cris85 Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 pretu recomandat de producator este 350 usd si de obicei si distribuitoru nostru din romania (a.v audio sys)pastreaza acest pretasa ca oferta este ff bunamai bine puneti ceva bani si in loc de revo luati audiophilu lui c cris85Da da!! si o las la 6 milioane. Uitati si un anuntu (cu poze) : http://www.hi-end.ro/discutii/placa-de- ... .hi-end.roFac proba! Link spre comentariu
Vizitator c_cris85 Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 pretu recomandat de producator este 350 usd si de obicei si distribuitoru nostru din romania (a.v audio sys)pastreaza acest pretasa ca oferta este ff bunamai bine puneti ceva bani si in loc de revo luati audiophilu lui c cris85Da da!! si o las la 6 milioane. Uitati si un anuntu (cu poze) : http://www.hi-end.ro/discutii/placa-de- ... .hi-end.roFac proba! Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 ce nas da sa am si io unu de ala :axe: si ultimele monezi de 50 bani leam dat pe niste rezistente si numai am nici un leu :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum