Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare gps

Vizitator Angi

Postări Recomandate

Salutare,

Am un GPS Serioux navimate 35t2. Asta este un gps ieftin pentru masina iar eu il folosesc pe motocicleta. Problema este ca din cauza vibratiilor mufa usb pe unde primeste curent s-a stricat. Nu mai are rost sa-l duc la reparat deoarece se va strica si urmatoarea.

Acum ma gandeam sa renunt la acumulatorul lui si sa-l leg direct la un alimentator. Am gasit asa ceva - http://tor-online.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1586 - dar eu am nevoie de 3,7v iar asta are o varianta de 3,3 si una de 5, nimic intre. Intrebarea este, oare va merge gps-ul meu cu 3,3v in loc de 3,7?

Pe de alta parte ma mai gandeam sa leg in serie 3 acumulatori r6. Astia vad ca sunt de 1,2v bucata. 3 la rand ar insemna 3,6 si ma gandesc ca poate ar merge gps-ul. O fi bine sau aberez grav?

Deoarece sunt afon total in electronica, va rog sa-mi raspundeti cat mai simplu, asa ca pentru un profan. Deasemenea, daca mai aveti si alte idei despre cum as putea rezolva simplu si ieftin problema, va ascult cu interes.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• volhov

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cel mai bine ar fi sa pastrezi acumulatorul si sa alimentezi tot GPS-ul printr-un stabilizator de 5Vdin instalatia motocicletei. De fapt cel mai simplu ar fi sa lipesti direct firele adaptoruluiexistent in GPS, pe contactele mufei interne, avand grija la polaritatea corecta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări