liviu-acy Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am atmega 32l si asi vrea sa stiu daca se poate copia si reinscrie pe mufa ISP 6pin cu USBasp. Link spre comentariu
ianc Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 vezi link_ul poate te ajuta! viewtopic.php?f=37&t=45123 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am atmega 32l si asi vrea sa stiu daca se poate copia si reinscrie pe mufa ISP 6pin cu USBasp.ese cumva la masina de spalat ARTIC? Link spre comentariu
liviu-acy Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 DA,DA. ARTIC.AI SOFTUL. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 DA,DA. ARTIC.AI SOFTUL.de ce crezi ca este softul? vedeti ca aveti depuneri pe coloana de evacuare a apei....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum