MIHAIS Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 am un sistem pe care vreau sa-l upgradez (PRESCOTT 2.8G pe o placa GA-8I848E-L)vreau sa-i schimb mb (am nevoie de dual ddr si de sata ) si sa pastrez cpuam rugamintea sa ma sfatuiti ce placa sa aleg din cele de mai jos ( sunt asezate in ordinea preferintelor mele) :- ASSUS P4V800D-X- ASSUS P4P800-E DELUXE- GIGABYTE GA-8IPE1000G- ASSUS P4S800D-X- ASSUS P4P800-X dealtfel va rog sa-mi spune-ti ce placa i-mi recomandati si eu nu am scris-o !!merci!! Link spre comentariu
dalu Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 Nu o sa ma refer la o placa anume din cele postate de tine mai sus, dar consider ca brandul ASUS , nu are rival in ceea ce priveste calitatiile,tehnologiile proprietare si facilitatiile oferite de placile de baza produse de aceasta firma. Aceasta este o parere strict personala. Alti useri poate au alte pareri, sa fie sanatosi si eu pe langa ei. :supz: :supz: :smt006 :smt006 :partyman: Link spre comentariu
chetross Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 De ce vrei neaparat Asus (nu e Assus apropo), cand exista alte marci consacrate precum Foxconn, Msi, Epox. Asus nu prea are bile albe, daca ai sa cauti parerile oamenilor ai sa vezi. (eu am auzit numai rele, si in plus am o pl de baza asus de vreo 2-3ani si nu stratuleste ... )Acuma nu iti stiu bugetul si nici nu ai zis daca ai nevoie de PCI Express.Si nici rabdarea de a cauta. In schimb asa cum ai avut rabdare sa`ti faci clasamentul acela, mai stai odata si cauta una din cele de sus. :yawinkle: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 oameni buni, când întrebaţi ce plăci/calculatoare să vă luaţi, spuneţi şi pentru ce le folosiţi!!! :death: orice placă de acolo face faţă cu succes unui mediu office.. presupunând că pentru jocuri... îţi recomand fie un gigabyte fie un epox ;) Link spre comentariu
Vizitator Gogu Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 Chetross are perfecta dreptate in ccea ce priveste Asus , daca nu ai prea multi bani incearca Foxconn pt ca majoritatea placilor ''de firma '' adica cele facute de sub marca intel sunt produse de Foxconn . Daca ai bani incerca MSI dar si astea sunt facute defapt tot de Foxconn.Oricum Asus nu mai este ce era acum 2 ani ...din pacate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum