Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba P300-219 problema

SirRoger

Postări Recomandate

O problema la un laptop Toshiba P300-219 :in timpul functionarii ,,ingheata" 2-3 secunde si apoi isi revine.Mentionez ca imediat dupa reinstalarea sistemului de operare (Vista Premium) nu apar aceste blocari sar nici dupa o zi de exploatare incepe calvarul...Sunt momente cand ingheata numai imaginea, sunetul nefiind afectat (asta in cazul in care ascult muzica) alteori se blocheasa si imaginea si sunetul. Laptopul are si suport cu ventilatoare aditionale.Este achizitionat de aproximativ 1 an de zile nou de la emag.Orice sugestie e binevenita.Cu multumiri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

5

• leoncris

2

• hugo

1

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce configuratie are ?

Satellite P300-219,Black,Intel® CoreTM2 Duo T6400(2.00GHz),2+1GB DDR2 (800MHz),320GB (5400rpm),17 Wide XGA+ 200 CSV,ATI M86(512MB),DVD-SM,Intel 802.11(a/g/n),1.3MP Webcam+Int mic,BT,VHP,2yw
Link spre comentariu

Va salut ! Eu asi zice ca sa incercati doua variante,1 : sa instalati everestul pe acest laptop si sa verificati de temperaturi va indica,2 : sa incercati numai cu cate o memoria ram,pentru ca s-ar putea ca sa fie o memorie ram defecta.Succes !

Link spre comentariu

Va salut ! Eu asi zice ca sa incercati doua variante,1 : sa instalati everestul pe acest laptop si sa verificati de temperaturi va indica,2 : sa incercati numai cu cate o memoria ram,pentru ca s-ar putea ca sa fie o memorie ram defecta.Succes !

Multumesc ! Voi face testele respective.
Link spre comentariu

Daca problema se manifesta in timpul navigarii pe net poate fi vinovat antivirusul. Daca nu are treaba cu navigatul... scoate bateria si vezi daca reapare buba cand il folosesti fara baterie.

Se manifesta si fara net.O sa incerc chestia cu bateria.Merci!
Link spre comentariu

La fel face si fara baterie.De fapt laptopul este al unei nepoate si e inca in garantie.Am sfatuit-o sa intrebe de unde l-a luat cum se poate rezolva chestia. Eventual o sa incerc chestia cu memoriile recomandata de moderator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări