schukaru Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 nu am idee ce box au si nu stiu ce eruare au datastia la tulcea te trateaza ca pe ultimul prost daca incerci sa ceri explicatii de ce nu a reusit Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Intrebam deoarece interfatele de la jaf & hwk sunt depasite(hardware) in ceea ce priveste telefoanele nokia sl3( ma rog..nu la toate, doar la cele mai noi). Dar banuiesc ca atat lucru au stiut si ei. Era bine totusi de-l scria cineva o data pe f-bus sa vedem ce este compromis la securitate, dar daca nu-i.... asta este. Link spre comentariu
schukaru Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 ce box nu ar fi depasit?ca merg maine iar cu el sa intreb si ce box are Link spre comentariu
djdansmart Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 ce box nu ar fi depasit?ca merg maine iar cu el sa intreb si ce box areCyclone boxATF boxMTbox (nu l-am mai folosit de mult..nush cum se descurca la astea noi)Cam asta sunt GURU in momentul de fata!Ar mai fi MXBOX..nu prea l-am folosit la flash decat la putine tel..a mers OK printre care si un C7..flashat OK!Orice service cat de cat respectabil ar trebui sa aiba macar un Cyclone... Link spre comentariu
Vizitator IONELHURJUI Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 ce box nu ar fi depasit?ca merg maine iar cu el sa intreb si ce box areCyclone boxATF boxMTbox (nu l-am mai folosit de mult..nush cum se descurca la astea noi)Cam asta sunt GURU in momentul de fata!Ar mai fi MXBOX..nu prea l-am folosit la flash decat la putine tel..a mers OK printre care si un C7..flashat OK!Orice service cat de cat respectabil ar trebui sa aiba macar un Cyclone... Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 l-am rezolvat eu cu cablul usb nu era softul bun, am gasit unu la rusi cu care a luat-o din primaflash-uirea am facut-o cu phoenix instalat pe xp, pe win 7 da aceeasi eruare/bad sector/ Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 pe win 7 merge cu JAF , dar daca ai versiune pe 64 de biti trebuie o smecherie facuta la inceput , trebuie data compatibilitatea cu win xp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum