Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

resoftare esuata nokia C5-00

schukaru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schukaru

11

• djdansmart

3

• adicontakt

2

Intrebam deoarece interfatele de la jaf & hwk sunt depasite(hardware) in ceea ce priveste telefoanele nokia sl3( ma rog..nu la toate, doar la cele mai noi). Dar banuiesc ca atat lucru au stiut si ei. Era bine totusi de-l scria cineva o data pe f-bus sa vedem ce este compromis la securitate, dar daca nu-i.... asta este. :jytuiyu

Link spre comentariu

ce box nu ar fi depasit?ca merg maine iar cu el sa intreb si ce box are

Cyclone boxATF boxMTbox (nu l-am mai folosit de mult..nush cum se descurca la astea noi)Cam asta sunt GURU in momentul de fata!Ar mai fi MXBOX..nu prea l-am folosit la flash decat la putine tel..a mers OK printre care si un C7..flashat OK!Orice service cat de cat respectabil ar trebui sa aiba macar un Cyclone...
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator IONELHURJUI

ce box nu ar fi depasit?ca merg maine iar cu el sa intreb si ce box are

Cyclone boxATF boxMTbox (nu l-am mai folosit de mult..nush cum se descurca la astea noi)Cam asta sunt GURU in momentul de fata!Ar mai fi MXBOX..nu prea l-am folosit la flash decat la putine tel..a mers OK printre care si un C7..flashat OK!Orice service cat de cat respectabil ar trebui sa aiba macar un Cyclone...
Link spre comentariu

l-am rezolvat eu cu cablul usb nu era softul bun, am gasit unu la rusi cu care a luat-o din primaflash-uirea am facut-o cu phoenix instalat pe xp, pe win 7 da aceeasi eruare/bad sector/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări