FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Va Salut ! Nu cumva are hdd-ul bad-uri pe partitia c ???Eu asi zice ca sa incercati sa instalati un program pentru bad-uri si sa-i dati o scanare la hdd-u.Succes ! Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Septembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Acum scriu un cd cu hirens.boot cd,daca stiti altceva va rog sa-mi recomandati ceva!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Salut ! Da este bun acest program hirens,dar am uitat ca sa va mai intreb ceva,dvs ati formatat numai partitia c sau tot hdd-ul,pentru ca ma gandesc sa nu cumva sa aveti ceva virusii in celelalte partiti d,e,f etc......Asteptam ! Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Septembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Am formatat toate partitiile c respectiv d,a gasit la scanare cu hirens boot ca nu poate scana 100% ca are prea multe bad-uri si ceva legat de temperatura!!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 arunca HDD-ul si nu te mai chinui ,pune unul nou la loc si da-i bataie Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Va salut ! Badurile sunt niste zgarieturi mici sau poate sa fie si zgarieturi mai mari pe discul de la hdd-u,1 : badurile astea se fac in marea majoritate cand aveti un joc preferat si il jucati de zeci de ori pe zi la acelasi joc,sau poate ca sa mai apara aceasi problema daca va picat pe jos hdd-ul.Nu stiu daca mai taneti minte discurile de la picupuri,eu ma refer cand ereau putin zgariat ca repeta acelasi cuvant de 4-5-6 ori pana trecea de zgarietura,asa este si cu hdd-urile acestea cu bad-uri.Am uitat ca sa va zic ca este doua variante de baduri.1 . Baduri logice - ele se pot repara!2 . Baduri fizice - alea nu le poti repara (decat intr-o foarte mica masura si in foarte putine cazuri). Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Concluzie: schimba HDD-ul .. Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Cel mai probabil, cum spuneau si colegii; probleme cu sprafata discului (Bad-uri, sectoare "lente" etc...) Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 "Am uitat ca sa va zic ca este doua variante de baduri" Dl. staff, se poate..? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 "Am uitat ca sa va zic ca este doua variante de baduri" Dl. staff, se poate..? CorectSi eu l-am corectat ca spunea beed-uri si vad ca a corectat mesajul lui dar mi-a sters mesajul. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Intra in bios si da-i "restore default". Eu am patit`o bine de tot o data si dupa ce am pus tot pe default a mers bine. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 "default" e de pus atunci cand nu te pricepi si ti-ai prins nasul prin masinarie. din cate ai spus pana acuma reiese ca HDD-ul ti-e "bulit" .. scaneaza-l cu o mie de programe ca pe ala windows sau alt OS fara probleme tot nu va merge... AMIN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum