Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare windows

dumitrescu_claudiu

Postări Recomandate

Nu e prima data cand instalez un windows,dar acum nu vrea nici cum !!!Cand se incarca banda galbena ajunge la93% si se opreste ,am incercat si cu alte windowsuri si nimic ! Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

7

• dumitrescu_claudiu

7

• wally_gatter

4

• gabiz_ro

2

Top autori în acest subiect

Va salut ! Problema aceasta o face cand copiaza fisierele de la windows,as mai vrea ca stiu daca face numai la 93% sau nu are un punct anume de blocare,adica face si la 20-40-55-76% etc..... .Asteptam !

Link spre comentariu

Nu cu unul doar la93% ,cu altul se incarca brusc banda galbena la20% si gata!!!

Am revenit din nou! Scuze nu am inteles un singur lucru, cand va face aceasta probleme,adica cand formatati hdd-ul sau cand incepe sa copieze fisierele windows-ului,aa,si inca ceva ce windows aveti?Asteptam !
Link spre comentariu

Nu e prima data cand instalez un windows,dar acum nu vrea nici cum !!!Cand se incarca banda galbena ajunge la93% si se opreste ,am incercat si cu alte windowsuri si nimic ! Multumesc!

chiar daca sunteti cam "zgarcit" :nebunrau: cu informatia pe care o oferiti ( ce tip de SO incercati sa instalati, tipul bormasinii pe care incercati instalarea, etc) ....sa incercam totusi1. Se "blochaza" la incercarea de copiere a unor fisiere sistem pe HDD presupun....2. incercati sa cititi HHD dupa "blocare" pe un alt sistem sa vedeti ce a reusit sau nuOricum sincer mie imi miroase a HDD busit....bad-uri etc. Daca reveniti cu alte detalii poate mai sapam
Link spre comentariu

Va salut ! Eu asi zice ca sa incercati mai intai cu alta memorie ram ca sa-r putea ca sa fie defecta,daca tot nu merge atunci incercati cu hdd-ul dvs in alt pc-u,asa cum a zis si colegul mai sus.Mult succes !

Link spre comentariu

cel mai probabil cautati alt cd nu mai tin minte banda galbena ce era?? formatarea sau copierea de fisiere depe cd daca era formatarea e de rau poate influenta hdd si sar putea sa iti faca probleme daca era copierea de fisiere nui nimic e din cauza cd ului sigur sau poate fi unitatea optica daca e batrana si citeste greu

Link spre comentariu

Am pus unitate optica noua acelasi problema,am incercat cu mai multe windows-uri!!! Banda galbena e atunci dupa ce imi cere unde si pe ce partitie doresc sa pun windows-ul,deci tot hdd cred ca e defect!!!

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu asi zice ca pana sa ziceti ca este hdd-ul defect sa incercat cu alta memorie ram.Inca ceva care nu ne-ati spus,ce calculator aveti si ce windows folositi?Asteptam !!!

Link spre comentariu

Doar o idee.Dupa ce alegi partitia unde sa instalezi windowsul sunt 2 cazuri:- in cazul in care dai quick format merge instant pana la 20% apoi dupa o scurta perioada termina formatarea si o scurta verificare apoi incepe copierea fisierelor.- in cazul in care dai format normal,face o formatare ce dureaza mai mult apoi restul.Probabil ai probleme cu hard diskul.Variante sa-l verifici sunt multe.De la Hiren boot cd cu utilitarele lui ,linux live,windows live,programe de diagnoza pentru HDD de la producator.

Link spre comentariu

eu folosesc hirene's boot cd de ani buni ,e fte ok .. e usor de utilizat. incearca cu el sa refaci partitiile de pe HDD (cazul in care HDD-ul e de vina) , sa scanezi si corectezi BAD-urile . incearca o repartitionare in ultima instanta incepand de la coada la cap pe disc. si incearca sa schimbi memoriile RAM ,poate e vreunul defect

Link spre comentariu

Am folosit trei feluri de windows xp cu care am mai lucrat si degeaba!!! Acum am schimbat si doua perechi de ram si degeaba,ce e un pic mai bine e ca am reusit sa instalez windows dupa mai multe incercari dar foarte greu !!!Deci lucreaza foarte foarte greu ,nu stiu ce ar mai putea fi!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări