rvrazvan Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Amplificatoare Japoneze impreuna cu detalii complete si poze http://www2u.biglobe.ne.jp/~tossie/gallery2007.html Link spre comentariu
mila Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 E voie?am voie sa pun link? Repede pana nu un moderator/moderatoare/sefa!? nu crede ca violez... http://www.douglas-self.com/ampins/wwar ... .htm#baxtc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 18, 2011 Administratori Partajează Postat August 18, 2011 Daca tot pui link trebuie pui si un titlu corespunzator la subiect o mica descriere cu ce gasrsti in pagina link-uita si asa mai departe... nu trebuie sa te gandesti ca violezi pe cineva ca nu e bun acest gand Link spre comentariu
mila Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Poate ai dreptate cu titlu.(la tastatura noua nu stiu toate caracterele)In principiu sunt un tip pasnic dar usor coleric si misogin! Sper ca link-ul e util Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 18, 2011 Administratori Partajează Postat August 18, 2011 nu e util atat timp cat este AIUREA pus si fara nici o desccriere Link spre comentariu
Kosmin Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Poate ai dreptate cu titlu.(la tastatura noua nu stiu toate caracterele)Pai mai intai inveti sa scrii (la tastatura sau ce-o fi acolo, nu cred ca ii intereseaza pe useri acest aspect) si apoi postezi, e simplu, invers nu merge!!nu e util atat timp cat este AIUREA pus si fara nici o desccriereCat despre ce-a zis si Vasile, ii dau dreptate, daca postezi aiurea nu rezolvi nimic.P.S. am mutat topicul unde trebuie! Link spre comentariu
300B SE Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Buna searaAre cineva schema de la "Mystère pa21" amplificatorul cu Kt88?Multumesc Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Un site interesant, nu numai pentru lampi, eu am ajuns la el cautand niste valori de rezistente pentru un atenuator cu 24 de pasi... http://www.platenspeler.com/download/uk ... readsheets S-ar putea sa fie nevoie sa reduceti nivelul de securitate pentru macro-uri in Excel: Tools->Macro->Security Link spre comentariu
radianr Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Un site cu multe scheme vintage: http://www.4tubes.com/ Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Daca este posibil , in limita timpului Dvoastra disponibil , va rog sa analizati si urmatoarea schema , a carei topologie prezinta cateva particularitati mai putin intalnite : Cu siguranta va fi de folos constructorilor de amplificatoare de mare putere PP ( pentru sonorizari sau ca etaj final pentru amplificatoare de chitara bass etc ) . Atentie la circuitul de negativare , nu permite reglajul optim si independent al finalelor ! Aici trebuie putin modificata schema ...... Etajul de intrare se poate folosi si la o constructie diferita , spre exemplu i se poate adauga un etaj cu GU50 ( sau alte tuburi , pentode sau triode cu panta mica si disipatie anodica mare ) si reactie CFB , pentru a abtine maximum de performante . Sau eventual ca etaj de atac pentru un eventual " McIntosh " de conceptie romaneasca...... Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 @hpavictor:Este foarte fain,are performante bune dar pentru amplificari de radioficare,cuplajele sunt "inguste",10nF si 250n/47K,cam putin, am modificat acei condensatori si defazorul este capabil de atac pentru sisteme HI-FI,dar este mult pentru amplificatoarele noastre,el este proiectat pentru atacul mai multor tuburi KT88,deci pentru doua tuburi este cam mult (!!!!!!!!!!!!),zic eu. Oricum,cu mici modificari se poate folosi si in montajele simple PP cu cate doua tuburi.Mai are o problema ca sa spun asa,sensibilitate mare la intrare,lucru care cam deranjeaza pentru un amplificator audiofil... Daca exista cerinte si interes pentru acest tip de defazor+etaj de atac,voi pune aici rezultatele....P.S nu are nicio particulitate mai putin intalnita,nimic nou sub soare; defazor catodina + etaj de atac repetor pe catod pentru impedante mici de iesie (necesare atacului mai multor tuburi PP in paralel),in rest este absolut clasic. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Daca se poate , va rog sa analizati si urmatoarea schema ( scuze ca pare prea banala , dar...... este cumva un Quad 2 altoit / hibridizat cu Mullard Ferguson 5.20 ? ) : Daca este necesar , voi prezenta si schema si datele de la modelul mai mic , tot PP dar cu EL84 CFB , dar la care exista datele de constructie a trafo out.... Multumesc anticipat , Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Revin cu date despre amplificatorul Revox Model Studio S52 : Sper ca datele trafo out sa fie suficiente pentru a putea realiza un model matematic realist in simularea functionarii schemei , in acest fel sa avem o buna referinta in functionarea unui amplificator " de firma " privind distorsiunile , structura armonicelor pare si impare( analiza FFT ) , banda de frecvente si eroarea de faza ( diagrama BODE ) sau inductanta de scapari a trafo out etc . Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 cand aveti timp, va rog sa-mi faceti o simulare pt schema de mai jos. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Va prezint o " banalitate " , un amplificator clasic Braun CSV130 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum