Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme amplificatoare pe tuburi&linkuri

overdrive

Postări Recomandate

Vizitator Adrian23

transformatoarele de iesire sunt cumva made in Rusia sau Lunhdall?

На этот раз, в качестве выходного трансформатора подходит только ТАН73-127/220-50Transformatorul este TAN73-127/220-50. Banuiesc ca este vorba de un transformator rusesc. In text se mentioneaza raportul de transformare pentru Raa=5600 ohm - 37,4 pentru sarccini de 4 ohmi, respectiv 26,5 pentru sarccini de 8 ohmi.
Link spre comentariu

transformatoarele de iesire sunt cumva made in Rusia sau Lunhdall?

На этот раз, в качестве выходного трансформатора подходит только ТАН73-127/220-50Transformatorul este TAN73-127/220-50. Banuiesc ca este vorba de un transformator rusesc. In text se mentioneaza raportul de transformare pentru Raa=5600 ohm - 37,4 pentru sarccini de 4 ohmi, respectiv 26,5 pentru sarccini de 8 ohmi.
Dupa cum e marcat pare de alimentare.... :rade: adica 127/220-50 :nas: f ciudat .....poate se gaseste de cumparat gata facut .....ar fi interesat :freaza:
Link spre comentariu

Da, e un curent în rîndul unor electronişti ruşi de a folosi unele trafo de alimentare, produse masiv de industria militară mai ales, ca trafo de ieşire, în general cele pe miezuri C+C sau 2C+2C.

Link spre comentariu

Da, e un curent în rîndul unor electronişti ruşi de a folosi unele trafo de alimentare, produse masiv de industria militară mai ales, ca trafo de ieşire, în general cele pe miezuri C+C sau 2C+2C.

Poate le gasim de cumparat ......estetic vorbind nu sunt cine stie ce dar functional par optime ......si mai ales verastile :freaza:
Link spre comentariu

Unele sînt proiectate şi ptr un interval de frecvenţă mai larg, 50-400Hz adică ptr reţea casnică sau de avion.Se folosesc cele cu multe secundare identice, care se pot lega serie sau paralel.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns...la un moment dat am propus o astfel de varianta de legare a transformatoarelor de iesire ...cei drept pentru un etaj SE si cineva de pe forum mi-a spus ca e cea mai mare prostie!

De fapt vad ca nu comenteaza nimeni ce am afirmat mai sus...deci cum se comporta un astfel de amplificator?Care sunt diferentele fata de folosirea unui singur transformator de iesire mare?Care sunt problemele de imperechere tuburi si transformatoare?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări