Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme amplificatoare pe tuburi&linkuri

overdrive

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Adrian23

Sal, imi puteti spune acest amplif ce putere are ? imi rup limba http://gc.digitw.com/new_page_24.htm

Imi poate cineva recomanda o chema mai simpla dar la care sa pot gasi si piese si sa fie mai simpla...... am vazut amplifuri faine fara cablaje dar fara documentatie clara, nu a explicat tensiunile la transformatoare si de astea.....

Daca aveti cu o documentatie putin mai explicata.....

Daca aveti o asemenea documentatie,.....va rog trimiteti-mi si mie,.....vreau un amplif cu tuburi.........

Toate cele bune !!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

imi puteti spune acest amplif ce putere are ?

:nas: O putere foarte , foarte mica! Este un amplificator, nu de putere ci de semnal mic - adica un preamplificator; daca incercai cel putin o traducere google, ai fi vazut ca este vorba de un "buffer" ...
Link spre comentariu
Vizitator Adrian23

Da, asa este, multumesc !!!!......nu am fost atent.....Dar nu are nimeni o schema putin mai simpla si mai detailat despre un amplif cu tuburi la care sa pot gasi si piese !!!!!Pls, cineva daca are.....

Link spre comentariu

Da, asa este, multumesc !!!!......nu am fost atent.....Dar nu are nimeni o schema putin mai simpla si mai detailat despre un amplif cu tuburi la care sa pot gasi si piese !!!!!Pls, cineva daca are.....

Tu ai consultat macar paginile acestui topic? sa nu zic si de restul forumului de la Tuburi....daca nu postezi la obiect voi sterge tot offtopicul.
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns...la un moment dat am propus o astfel de varianta de legare a transformatoarelor de iesire ...cei drept pentru un etaj SE si cineva de pe forum mi-a spus ca e cea mai mare prostie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări