Усилитель Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Eu am cateva tuburi 10P12C in cutia originala cu hartia cu parametrii si legaturi originala ,G1 este sus.La inceputuri la tuburile sensibile si de RF era acolo pusa pt o influenta mai mica a celorlalte legaturi ,si venea cablu ecranat la el , gros si cu tresa metalica serioasa....pina si contactul este dublat/izolat cu un capac mai mare metalic..Am ceva radiouri din anii 30 am observat asta , la prima vedere m-am mirat dece la anod este cablu ecranat , apoi am vazut pe scheme cum este..... Link spre comentariu
Barbaro Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Multumesc de clarificarea referitoare la "g1" tub 10p12c , ieri intelesesem altceva . Link spre comentariu
300B SE Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 cata teorie.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 6 ore, matropower a spus: cata teorie.... Ce treaba are clipul ala cu tema topicului? Link spre comentariu
300B SE Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 (editat) Are, dl. doktor, deoarece vorbeste despre PERSONALIZAREA transformatoarelor de iesire pentru o anumită schemă (sau amplificator). Sunt multi producători de OT-uri care produc transformatoare de ex: Ra3k5 si pentru 300B si pentru EL34. Acolo unde se merge spre calitate mare - vezi amplificatoarele scumpe, de mare clasă, despre care nouă ne place să vorbim și să visăm că le vom construi - se pare că e nevoie de asa ceva... . PS. Multumesc pentru întrebare dl. doktor, Stefan din Dusseldorf. Sunteti unul dintre cei mai meticulosi si atenti ingineri de pe acest site! Editat Martie 19, 2020 de matropower completare... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Acum 1 oră, matropower a spus: Are, dl. doktor, deoarece vorbeste despre PERSONALIZAREA transformatoarelor de iesire pentru o anumită schemă (sau amplificator). Sunt multi producători de OT-uri care produc transformatoare de ex: Ra3k5 si pentru 300B si pentru EL34. Acolo unde se merge spre calitate mare - vezi amplificatoarele scumpe, de mare clasă, despre care nouă ne place să vorbim și să visăm că le vom construi - se pare că e nevoie de asa ceva... . PS. Multumesc pentru întrebare dl. doktor, Stefan din Dusseldorf. Sunteti unul dintre cei mai meticulosi si atenti ingineri de pe acest site! Domnule, tema topicului este cu totul ...alta....e vorba de ''scheme de amplificatoare pe tuburi''. In clipul ala e doar vorbarie si reclama la un produs finit, nu se prezinta nici o schema concreta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Ce inseamna PERSONALIZAREA transformatorului de iesire fiindca nu ma prind de poanta... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Personalizarea = acordarea pe armonica a doua! Link spre comentariu
bmsorin Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 ulei de sarpe?! Link spre comentariu
radasous Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Acum 10 minute, adrian_pic a spus: Personalizarea = acordarea pe armonica a doua! Pana aici e bine, dar de ce pe armonica? daca ascult muzica cantata la harpa ce ma fac? Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Eu cred că inseamna executie de serie mica sau unicat.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Acum 7 minute, flomar60 a spus: Eu cred că inseamna executie de serie mica sau unicat.... D-le Florin, constructile noastre DIY sint unicate, firmele nu isi permit productii prea mici mai ales daca sint pasate in china ca acest amplificator Prima Luna Prologue ! Link spre comentariu
THOMAS Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 (editat) Foarte multe scheme japoneze de amplificatoare cu tuburi electronice: http://tomo.fine.to/V.World/gallery.html?fbclid=IwAR3Tuif2en5Sgz_bdZwosJwapYp_IqpxaUnuu5vrfDXZc0f-j7xxfYOIFpw Exemplu de o schema de la adresa de mai sus: Editat Februarie 22, 2021 de OLIMPIU Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum