Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme amplificatoare pe tuburi&linkuri

overdrive

Postări Recomandate

Eu am cateva tuburi 10P12C in cutia originala cu hartia cu parametrii si legaturi originala ,G1 este sus.La inceputuri la tuburile sensibile si de RF era acolo pusa pt o influenta mai mica a celorlalte legaturi ,si venea cablu ecranat la el , gros si  cu tresa metalica serioasa....pina si contactul este dublat/izolat  cu un capac mai mare metalic..Am ceva radiouri din anii 30 am observat asta , la prima vedere m-am mirat dece la anod este cablu ecranat , apoi am vazut pe scheme cum este.....

Link spre comentariu

Are, dl. doktor, deoarece vorbeste despre PERSONALIZAREA transformatoarelor de iesire pentru o anumită schemă (sau amplificator).

Sunt multi producători de OT-uri care produc transformatoare de ex: Ra3k5 si pentru 300B si pentru EL34.

Acolo unde se merge spre calitate mare - vezi amplificatoarele scumpe, de mare clasă, despre care nouă ne place să vorbim și să visăm că le vom construi -   se pare că e nevoie de asa ceva... .

PS. Multumesc pentru întrebare dl. doktor, Stefan din Dusseldorf. Sunteti unul dintre cei mai meticulosi si atenti ingineri de pe acest site!

Editat de matropower
completare...
Link spre comentariu
Acum 1 oră, matropower a spus:

Are, dl. doktor, deoarece vorbeste despre PERSONALIZAREA transformatoarelor de iesire pentru o anumită schemă (sau amplificator).

Sunt multi producători de OT-uri care produc transformatoare de ex: Ra3k5 si pentru 300B si pentru EL34.

Acolo unde se merge spre calitate mare - vezi amplificatoarele scumpe, de mare clasă, despre care nouă ne place să vorbim și să visăm că le vom construi -   se pare că e nevoie de asa ceva... .

PS. Multumesc pentru întrebare dl. doktor, Stefan din Dusseldorf. Sunteti unul dintre cei mai meticulosi si atenti ingineri de pe acest site!

Domnule, tema topicului este cu totul ...alta....e vorba de ''scheme de amplificatoare pe tuburi''. In clipul ala e doar vorbarie si reclama la un produs finit, nu se prezinta nici o schema concreta.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, adrian_pic a spus:

Personalizarea = acordarea pe armonica a doua! :rade:

Pana aici e bine, dar de ce pe armonica? daca ascult muzica cantata la harpa ce ma fac?:mort

Link spre comentariu
Acum 7 minute, flomar60 a spus:

Eu cred că inseamna executie de serie mica sau unicat.... 

D-le Florin, constructile noastre DIY sint unicate, firmele nu isi permit productii prea mici mai ales daca sint pasate in china ca acest  amplificator Prima Luna Prologue !:)

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări