FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Va salut ! Va rog frumos cine are sa-mi dea si mie o schema pentru acest tv Thomson model : 42WS90E2,pentru ca eu am gasit numai service manual cu schemele bloc,dar pe mine ma intereseaza mai mult partea cu sursa deocamdara,dar daca se poate si aveti tot sevice manual + schemele lui complete ar fi super bine. Multumesc Anticipat !!!Astept raspunsuri ! Link spre comentariu
nostrom Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Ce cod are sursa?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Va salut ! Pe placa sursei al tv-ului Thomson 42WS90E2 scrie urmatorul cod :sps600 .Va anuntam ca nu avem tot tv-ul la noi acasa,avem numai placa sursei ca va spunem si sasiu,dar ne-am uitat pe net si spune ca are ar avea sasiu plasma 2,dar va spunem ca nu stim cat de adevarat este.Eu sper ca v-am dat codul corect de pe placa sursei . Astept schema ! Link spre comentariu
nostrom Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Nu am gasit nimic. Cu ce I.C. este echipata sursa poate gasim ceva. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Buna seara ! Am revenit cu mici informatii despre acest tv Thomson 42WS90E2,asa este codul sursei este sps600 pentru ca am gasit schema ei pana la urma,se mai potriveste cu acest tv nec 42NH-PDP-2 schema,iar tv-ul este acela de jos din imagine .Astept incontinuare schema !!!Va mutumesc anticipat !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Va salut ! Va anunt ca nu mai am nevoie de aceasta schema,pentru ca nu mai am acest tv la reparat,motivul este ca nu a mai avut clientul rabdare si a venit sa-l duca la service.Va Multumesc la toti care a vrut sa ma ajute cu schema.Sanatate maxima la toti de pe acest forum !! Link spre comentariu
florinellll Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Reanviem topicul.Aceeas problema o schema a sursei acestei plasme daca are unul din colegi.Manifestare defect led-ul stand-by clipeste rosu verde ,sursa auxiliara functioneaza desigur.Ce sugestii imi dati?.Multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Buna seara ! Uitati schema sursei de alimentare .Succes !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum