Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofonul MOVIC (Movicorder Stereo A2)

nea_bobina

Postări Recomandate

MOVIC a reprezentat brand-ul unei firme daneze din anii 60', sinonim cu fondatorul acesteia - Mogens Vincentz (MOVIC = MOgensVInCentz).

Acesta a fost unul dintre pionierii din zona audio high-end din acea vreme, un adevarat pasionat; din pacate, la aceasta ora, nu am aflat alte amanunte despre acest personaj. Internetul este foarte zgarcit cu indiciile despre Mogens Vincentz si realizarile acestuia, inclusiv cu informatii despre brandul Movic, care se pot numara pe degetele de la o mana.

Posted Image

Desi am cautat sa iau contact cu dl. Mogens Vincentz, n-am reusit inca. Poate nici n-am insistat suficient, dar am reusit sa fiu contactat de un foarte bun prieten si apropiat colaborator al sau, care mi-a pus la dispozitie documentatia prezentata in cele ce urmeaza.

Am realizat o mica pagina de prezentare a magnetofonului MOVIC Movicorder Stereo A2, care a circulat in Romania prin diverse locuri. Unul a fost prin serviciile Securitatii, celalalt - in zona Caselor de Pionieri si Scolari de sector si la Palatul Copiilor de langa Sala Polivalenta (prin transfer/casare de la prima institutie, hi!)

Rog pe oricine ar putea sa mai aduca date suplimentare sa-l contacteze pe Cristi, YO3GWM (c r i s t i @ aprs.ro). De asemenea, daca exista cineva care detine un exemplar pe care ar vrea sa-l vanda sau sa-l dea la schimb cu altceva.

Vizionare placuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nea_bobina

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări