Vizitator CDV ORION Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 De curind am cumparat un laptop HP-G62 (second-hand) cu Windows 7 Ultimate-32 bits.Am facut o greseala mare si am umblat neatent la setarile de accesibilitate;(UAC),si indiferent ce fac ;"zice" "C:\ is not accesible. Access is denied". Nu mai am acces la setarile din UAC, nu pot "trage" programe, iar cind bag CD-ul cu W7 nu pleaca din "boot". Nu stiu ce as mai putea face in aceasta situatie. Multumesc anticipat pentru orice sfat! Toate cele bune la toata lumea! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 iar cind bag CD-ul cu W7 nu pleaca din "boot".Va salut ! Da ati intrat in bios ca sa-i faceti butul la sectiunea boot,adica sa selectati cd/dvd primul,la unele laptop-uri apasati pe f10 direct si alegeti cd/dvd si apasati pe apsta enter, atentie in bios se intra ori cu delete sau cu f2. Asteptam ! Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 poate ai probleme la hdd. in bios il vede?daca nu poate sa buteze de pe el....e de la el. fi mai explicit care e problema.si daca intra in windows si nu poti sa il aceesezi un un virus care face treaba asta. din run cu c: poti s intri? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 La HP Compaq, majoritatea cu F10 se intra in BIOS.Ce vrei sa spui cu nu pleaca din boot?Nu prea se intelege.Mai poti incerca sa faci log off si sa te loghezi ca administrator,poate poti repara asa setarile UAC. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 daca ti-e mai usoar scoate HDD-ul si baga-l in alt sistem si ai acces la partitia C: ,daca tot nu ai , formateaza-o sau chiar sterge-o daca nu ai de recuperat date. ideal ar fi sa folosesti un CD de boot cu utilitare Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Nu te lasa sa dezactivezi UAC nici prin metoda "simpla"? (Start / scrieti "UAC" / Change User Account Control settings / Trageti de buton pana in partea de jos)Ati "mesterit" si pe la functia "gpedit.msc" cumva?Daca nu reusesti "sa-ti reintri in drepturi", in mod normal merge reinstalat Windows-ul cu un CD Boot, formatat de acolo etc.. Link spre comentariu
Vizitator CDV ORION Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Salut! Am reusit sa rezolv problema cu un alt CD cu Windows care a "plecat" pana la urma din boot. Am tras W7 ULTIMATE 64 bits, dar nu stiu daca am procedat bine. Am vrut sa fac o partitie D-pentru Windows si sa ramana partitia C pentru programe si restul... dar nu am reusit; si am instalat Windows-ul in "c" (unde am si programe, si muzica ... adica tot. Am procedat bine ?!! Multumesc pentru raspunsuri !!! Am fost "absent" pentru ca nu am mai avut net in ultimul timp. Toate cele bune! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 nu e "prea bine" , recomandat era sa ai si o a doua partitie , pentru backup date si ce mai ai tu pe acolo. desigur windowsul poate fi si reparat fara sa pierzi datele ,dar in cazul asta nu poti formata partitia C: fara sa pierzi date.. poti sa salvezi datele pe cd-uri/dvd-uri/stick-uri de memorie , etc si pe urma sa-ti faci de cap formatand tot discul si sa-l partitionezi corect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum