Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CASTI 5.1

dalu

Postări Recomandate

Pana de curand aveam in plan cumpararea unui sistem de sunet 5.1 pentru calculator, care sa inlocuiasca actualul 2.1. Desii anul trecut mi-am mobilat apartamentul cu mobilier nou (la nivelul anului trecut),m-am tot gandit si i-mi este extrem de greu daca nu chiar imposibil , sa pozitionez teoretic satelitii , in asa fel incat sa se obtina efectul scontat. Rasfoind PC WORLD numarul din decembrie 2005, am avut o revelatie. La pag. 29, la rubrica produse noi, sant prezentate niste casti 5.1 , foarte mishto, cel putin la o prima analiza. Se spune asa:....sunt destinate in principal acelora care doresc sa asculte muzica, sa se joace sau sa vizualizeze filme fara a mai fii deranjati de alte zgomote din fundal. Prevazute cu un microfon si doua casti mari ce acopera toata urechea sant ideale fie pentru comunicare cu alte persoane,fie pentru jocuri. Ceea ce este foarte special este ca nu aveti nevoie de placa de sunet separata, ele fiind conectate direct pe USB. Asta nu inseamna ca semnalul nu este unul 5.1, placa de sunet aflandu-se in controlul aflat pe fir. In concluzie MEDUSA 5.1 USB , este o achizitie de real ajutor, indiferent de utilizarea pe care o alegeti.

Producator: http://www.speed-link.com

Oferit de : http://www.mega-byte.ro

Pret= 225 RON

Acum care-i problema mea? Pai in primul rand a-si vrea sa stiu daca cineva are casti 5.1 si cum i se pare auditia cu astfel de casti? Si in al doilea rand , ce credeti , oare nu-i mai bun un astfel de sistem de casti , decat un sistem 5.1 cu difuzoare la care satelitii trebuie sa-i pui cum iti permite configuratia mobilierului in casa , in cele mai multe cazuri rezultand o alterare a efectului 5.1?

Sper ca acest topic sa nu fie considerat publicitate sau spam, iar daca este considerat ca atare, rog pe cei indreptuiti de pe forum sa-l stearga.

:smt012 :smt017 :smt102 :coffee2: :smt100 :smt020 :smt035

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

6

• C0B

4

• Silviu26

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

man, serios acum..

Prevazute cu un microfon si doua casti mari ce acopera toata urechea sant ideale fie pentru comunicare cu alte persoane,fie pentru jocuri. Ceea ce este foarte special este ca nu aveti nevoie de placa de sunet separata, ele fiind conectate direct pe USB.

5.1 cu 2 difuzoare ?[/i]

Link spre comentariu

nop, au 5 sau 6 difuzoare mici ( depinde de model/marca) in fiecare casca !!am ascultat astfel de casti ( nu am ) si mi-a placut. Acum trebuie sa le asculti tu si sa sa vezi cum te impaci cu ele !!

Link spre comentariu

<>, sa stii ca <>, are dreptate. Am sapat si eu putin , si intr-adevar in fiecare casca sant mai multe difuzoare pozitionate in asa fel incat se creaza efectul 5.1 .<>, eu nu am reusit sa ascult asa ceva, intrucat in magazinele din zona geografica unde locuiesc nu am vazut asemenea casti, ca daca erau in magazin rugam eu un tip angajat acolo sa-mi faca o ,, auditie,, :smt003 :smt003 . De aceea am apelat la forum , in speranta ca useri din orasele mari sau din Bucuresti, au de ceva timp in magazine asemenea casti, sau poate chiar in posesie. Sa auzim numai de bine.(cu casti MEDUSA 5.1 USB) :prayer: :prayer: :supz: :supz: :partyman:

Link spre comentariu

<>, sa stii ca <>, are dreptate. Am sapat si eu putin , si intr-adevar in fiecare casca sant mai multe difuzoare pozitionate in asa fel incat se creaza efectul 5.1 .<>, eu nu am reusit sa ascult asa ceva, intrucat in magazinele din zona geografica unde locuiesc nu am vazut asemenea casti, ca daca erau in magazin rugam eu un tip angajat acolo sa-mi faca o ,, auditie,, :smt003 :smt003 . De aceea am apelat la forum , in speranta ca useri din orasele mari sau din Bucuresti, au de ceva timp in magazine asemenea casti, sau poate chiar in posesie. Sa auzim numai de bine.(cu casti MEDUSA 5.1 USB) :prayer: :prayer: :supz: :supz: :partyman:

Serios..experienta 5.1 tine de asezarea incintelor strict in camera!Tu daca pui o pereche de casti pe urechi..cu XXX difuzoare cum crezi ca o sa obtii acelasi efect ?Atunci..explica-mi si mie concret..de ce nu se inghesuie 7-8 incinte pe o masa si se cheama 7.1 ca deh..sunt o gramada de difuzoare.In fine insusi descrierea castilor este :smt005 .Nu am ascultat astfel de casti si nici nu am de gand sa investesc in asa ceva.Tu fa ce doresti.
Link spre comentariu
Vizitator Gogu

Da , foarte serios , am testat 3 modele de casti 5.1 si din punct de vedere al pozitionarii este un fiasco total fata de un sistem cu sateliti ieftin .Nu recomand cumpararea de astfel de casti avind in vedere pretul cel putin piperat.Apreciez insa o calitate a lor:au microfon pe USB ceea ce este rar si scump.

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa mai zic.... :smt102 :smt102 :smt017 , sant doua pareri contra si una pro :smt017 :smt017 , adevaru-i ca m-a cucerit ideea.......si acuma parca-mi pare rau sa dau inapoi.......poate mai apar si alte pareri :smt020 :smt020 :smt073

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări