wally_gatter Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Am deschis acest subiect ca sa ne putem lauda fiecare cu ce scule detinem , dar in special pentru a face o categorisire a sculelor pe specificul lor. Adica crapistii vor spune ce scule sunt specifice pescuitului la crap ,stiucarii despre ce scule se folosesc la stiuca , etc , dar de ce nu si metodele (ortodoxe) de pescuit specifice fiecarui peste.. Astept sa vad cine are primul curajul .. Poate cu ocazia asta vom afla aici si despre cei care repara sculele ,metode de intretinere , etc Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 la ce reparatii te referi? o scula stricata si reparata de pescuit nu va mai fi in veci ca una noua mai ales la lansete spinning mach.. etc actiunea lansetei va fi cu totu alta de regula e bine sa eviti si sa ai grija de ele !cu ocazia asta mi-am facut si mie o morala tinand cont ca am un obicei prost de a-mi rupe betele de spinning desigur le repar dar nu va ma fi ca nou :cry: Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 i-auzi acilea: reparatii de mulinete , intretinere.. tehnicile de montare inele si alte accesorii. eventual cum se monteaza girofarul la lansate de spinning , glumita nevinovata.. la mulinete , e ca la masini ,schimbul de ulei , si in cazul de fata se greseaza , curata de nisip ,si alte corpuri straine.. sa nu zic ca la spinning e mai "curat" pescuitul. as incerca sa dau la clean la muste artificiale ,am auzit ca sare bine pe ele Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 sare la muste sau piper depinde unde mergi pe rau de munte da mic insa pastreaza distanta foarte mare fiindca se sperie cel mai usor cleanu cel mai bine zic sa incerci la lingurita rotativa mica !cand ajung acasa o sa pun poze cu sculele cu, care dau la rapitori fiindca in alea am investit mai mult, desigur voblere pierdute nu le pot fotografia :cry: Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 http://imageshack.us/g/641/160920111187.jpg/ o parte din jucarelele de spinning Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2011 http://imageshack.us/g/641/160920111187.jpg/o parte din jucarelele de spinning faine.. acu urmeaza sa-mi iau si eu altele noi am facut praf pana acuma un rand Link spre comentariu
LARY Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Salut, iata numai produsele noi ale mele, ne atinse de apa. Peste 250 Jig-uti, peste 250 Twistere si Shad-uri si multe altele, totul nou. Sh folosite mai am inca pe atit. http://www.99poze.ro/De_spinning nu sunt pescar de spinnins, pescuiesc la crap asa ca sa nu doriti poze cu echipamentul de crap si accesoriile ca miar loa doua zile sedinta foto ASTAda lauda Link spre comentariu
Vizitator alexandruchiriac30 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Foarte tare subiectul...Cred ca sunt atat de multe de discutat aici ) Pe mine ma ducea tata pe balta inca de la vreo 5 ani...Si m-a molipsit si pe mine, bineinteles. Vreau sa-mi echipez vara asta "trusa de scule" cu tot ce trebuie. De obicei imi place pescuitul la crap, statul cu batul pe balta e cel mai relaxant, dar vara merg in concediu in Insula mare a Brailei la pescuit ;;) Link spre comentariu
Vizitator claudiaclaudia185 Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Eu nu mi-am reparat niciodata undita. Am avut cateva care s-au rupt dar le-am inlocuit. Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 depinde de ce fel de lanseta ai... Link spre comentariu
Tita Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 O undita de 50 Lei si cateva cirlige..plute(si alea de papusoi merg uns )..plumg... Echipamentul perfect pentru pescuitul de rau! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 O undita de 50 Lei si cateva cirlige..plute(si alea de papusoi merg uns )..plumg... Echipamentul perfect pentru pescuitul de rau!daca linia de sub luciul apei e fina , ai succes si cu batul din fierbeton Link spre comentariu
Tita Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 cu undita de 50 Lei am prins mult :mrena,clean,scobai.(si nu din aia cat o palma...chiar ma speriat o mreana )..etc Link spre comentariu
nicul Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 ceva tehnici pentru pescuit cu flotor culisant aveti ? Incerc sa folosesc asa ceva, lansez de pe mal, dar cand recuperez, tocmai ca sa imprm miscarea necesara momelii pe care o vreau la o anumita adanncime in apa, flotorul se duce inspre carlig si imi ridica ansamblul lumb momeala carlige din apa. Link spre comentariu
utzy Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 (editat) O undita de 50 Lei si cateva cirlige..plute(si alea de papusoi merg uns )..plumg... :ras:Echipamentul perfect pentru pescuitul de rau! Salut. Apropos de plute profi, calitate inalta, incomparabile fata de chinezariile ce sunt actualmente pe piata www.pandyfloats.com sau https://www.facebook.com/pages/Pandy-Floats/907460862659515 Si pentru cei care vor mai multe informatii despre pescuitul stationar, la pluta in special cit si cel de competitie, puteti intra pe linkul de mai jos.....gasiti raspunsuri la toate problemele voastre, inclusiv calendarul concursurilor cele mai tari de stationar. http://www.pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=3853 Editat August 28, 2015 de utzy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum