wiseboy1900 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 La mine e foarte nasol pt ca nu se poate scoate.Dar,datorita dumneavoastra am reusit sa strapez,pt ca avea si pinul 3.Adica are 2 bobine inseriate in primar.Stiu ca daca e folosit pe durate mari la volum maxim se incalzeste foarte tare,dar atat de tare incat sa se topeasca lacul de pe sarma?Am 14 ohm pe tot primarul.E bine sau trebuia mai mult? In secundar am 2x29V.Aveam impresia ca trebuia sa fie mai mult.Multumesc foarte mult! Link spre comentariu
radusa Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Este posibil ca intre pin 1-gri si pin 3 sa fie primarul de 240V. Siguranta sa fie intre alb si pin 3. Daca nu bazaie si nu se incalzeste atunci e OK. 29V este bine, avand in vedere ca esti pe intrarea gri care este 240V. Daca ai 220V la priza poti muta siguranta in pozitia a doua si atunci pe iesire ar trebui sa ai in jur de 32-33V. Dar sfatul meu este sa-l lasi asa. Pierzi un pic din putere (nesemnificativ) dar merge mai rece. In schema tensiunea continua pe condenasatori este de 45V in gol, care ar insemna un 33V alternativ.Bravo, ai rezolvat-o. Link spre comentariu
wiseboy1900 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Asta a fost prima mea idee,ca ala e primarul de 240 pt ca imi scotea 29-30V.Dar il las asa pentru ca nu am nevoie neaparat de putere cat am nevoie de calitate.Multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat! Link spre comentariu
radusa Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Cu multa placere, si pe altadata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum