Vizitator parpala Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Multumesc mult.Am sa le dau tema meseriasilor. Link spre comentariu
tinel Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Poti incerca si cu detartrant ,daca in scurgere a fost aruncat mortar ,e posibil sa aiba efect. Cumpara cel mai ieftin detartrant ,care sa aiba mai mult acid clorhidric (,,apa tare'') in el . Cea mai buna solutie ar fi sa gasesti acid concentrat (care ,,fumega") si sa-l torni in chiuveta noaptea cat mai tarziu ,sa nu curga apa prin teava... Link spre comentariu
Vizitator parpala Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Deci detartrant anticalcar pe baza de acid(fumans).Apa tare =acid azoticApa regala= axid azotic+acid clorhidricUltima dizolva si aurul din coturile de scurgere ! Link spre comentariu
tinel Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Da, se pare ca nu e clorhidric,e azotic ... ...am luat de buna ce mi-a spus meseriasul care mi-a desfundat scurgerea...oricum la mine a avut efect 1/2 litru de acid fumegator pe care mi-a turnat-o in chiuveta ...apa tare ...de atunci nu mai am probleme... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Da, se pare ca nu e clorhidric,e azotic ... ...am luat de buna ce mi-a spus meseriasul care mi-a desfundat scurgerea...oricum la mine a avut efect 1/2 litru de acid fumegator pe care mi-a turnat-o in chiuveta ...apa tare ...de atunci nu mai am probleme...Nu cred ca acidul, de oricare ar fi el,este in stare sa dizolve mortarul.Inclin sa cred ca scurgerea de la chiuveta a fost infundata cu resturi organice pe care acizii agresivi precum acidul azotic,acidul clorhidric,acidul sulfuric, distrug tot ce e organic.Detartrantul, intradevar, dizolva calcarul.Mortarul sau nisipul nu cred ca poate fi dizolvat de vreun acid sau detartrant.Merita incercat si cu detartrant,sint curios sa vad ce se intimpla.Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum