wally_gatter Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 faina grota ..cu sculele pe care le detii ai putea face carcase complecte de amplifiocatoare ? Link spre comentariu
alin 105 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Da, as putea face, din pacate insa timpul nu-mi permite. Link spre comentariu
radu cnc Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Salut,Bine utilat atelierul, felicitari si cat mai multe lucrari...Cu stima. Link spre comentariu
en Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Frumoasa grota!Daca mai pui si niste piei de animale pe pereti...iluminare cu led si efecte laser, incepe sa semene a grota.Cred ca pentru ceva holograme, nu-ti da mana! Sa fii sanatos si prosper si sa te bucuri de roadele pasiunii tale. Link spre comentariu
alin 105 Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Multumesc pt aprecieri.Cand o sa mai am putina vreme o sa mai scot de prin cotloane si alte scule care poate merita macar o poza, chair daca unele au panze de paianjen pe ele. Link spre comentariu
alin 105 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Astazi m-am apucat sa repar un incarcator de acumulator de la o masina de insurubat electrica.Fara sa detaliez modificarile care au permis eroarea (si care nu sunt esentiale in poveste) precizez ca incarcatorul s-a defectat ca urmare a bransarii incarcatorului la acumulator cu polaritate gresita.Adica am pus "+" la "-" si invers. Am desfacut suportul in care se baga acumulatorul si am vazut ca o rezistenta (R1) e "coapta".Nu se vedeau prea clar culorile, dar cred ca e vorba de o rezistenta de 80 ohmi .In poza apare deja rezistenta inlocuita de mine cu una de 82 ohmi (pe care o aveam intamplator in dulap), dar tot nu functioneaza.Transformatorul scoate o tensiune de 24 V, deci el nu e defect. Nu stiu ce sa mai masor/fac ca sa mearga, precizez ca nu ma prea pricep la electronica, dar sa inlocuiesc niste piese sau sa masor ceva cu multimetrul , ma descurc.Daca ma puteti indruma, as fi recunoscator. PS.Precizez ca ledul verde nu se aprinde deloc, doar cel rosu. Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Fa o foto si la reversul cablajului respectivului alimentator. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Problema incaratorului se discuta aici: viewtopic.php?f=41&t=93847In subiectul asta ar fi offtopic Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Problema incaratorului se discuta aici: viewtopic.php?f=41&t=93847In subiectul asta ar fi offtopicNu cred ca ar fi offtopic. Insa daca exista un subiect unde se dezbte exact obiectul de interes, atunci este mai bine de intrebat acolo. Link spre comentariu
alin 105 Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Salut, Domnilor, as avea nevoie de putin ajutor. 1.Am un motor trifazic, care pana acuma era legat sa functioneze in reteaua monofazica casnica.As vrea sa-l leg la trifazic, dar nu stiu care fir unde trebuie legat. Am un multimetru, daca trebuie sa masor ceva.... Atasez pozele cu motorul in cauza.2.Condensatorii cum trebuiesc legati in noua configuratie?Vad ca insumeaza 45 microfarazi, cat specifica pe placuta motorului.E bine, sau ar trebui sa cumpar unul singur , de 45 ?Cu multumiri anticipate pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Daca este un motor de la una dintre masinile atelierului tau, atunci poti intreba aici. Daca nu, atunci exista suficient de multe topic-uri deschise pe aceasta tema. Ba inca - fara sa pot da detalii - am impresia ca subiectul a mai fost discutat undeva, chiar in aceasta forma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum