Vizitator viobio Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 stiu ca nu este de hi-fi dar poate intereseaza http://www.youtube.com/watch?v=DlAtEZyyhos tuburi folosite 3X6H2P-EV 2X6P14P-EV miine o descriere pe larg Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Astept cu nerabdare amanunte, convins fiind ca e ceva de calitate. Link spre comentariu
liteon2005 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Intr-o scurta vizita pe la dl Viorel am avut ocazia sa vad noul amplificator de chitara.Concluzii:Din pct de vedere estetic nota 10, tinand cont ca amplificatorul nu este de serie, ci construit manual.Asezarea componentelor electronice este facuta ordonat si aerisit.Nu am sesizat brumul specific amplificatoarelor cu tuburi iar gravarea de exceptie.Tin sa mentionez ca primul amplificator cu tuburi pe care l-am ascultat a fost la dl Viorel, impresionat de calitatea sunetului am hotarat sa-mi construiesc si eu unul.Pe youtube se vede amplificatorul in lucru, iar sunetul de pe fundal este amplificat de acesta.Si aici tot un 10Asteptam si alte proiecte deosebite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum