fratello Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 LED-ul clipeste la secunda ! Link spre comentariu
dorelb Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Autorul ceasului :http://translate.googleusercontent.com/ ... RsES8eRUCA care a fost pus de fratello zice ca se poate recompila "C" - ul pentru un atmega32. Am incercat dar imi da eroare. Deoarece nu am mai patit asa ceva, intreb si eu de ce lipseste acel fisier ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Iti lipseste (sau e pus in alta parte decat il asteapta programul) fisierul mega32.h Link spre comentariu
dorelb Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Am dat search pe PC, si nu l-am gasit nicaieri . Este cumva un fisier facut de "Atmel Studio 6.0" , sau trebuia sa fie in pachetul luat de la proiectant . Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Ar trebui sa faca parte din bibliotecile care vin cu compilatorul. Banui ca atmel studio ala e un pachet cu IDE + compilator/debuger/ce-o mai trebui, asa ca in el.Daca nu e, probabil ca merge sa-l downlodezi si sa-l copiezi la locul lui (de obicei un director include cu multe fisiere .h in el, undeva in structura de fisiere a atmel studio).Da' mai intreaba la atmel, ca pe acolo precis are lumea si studio ala instalat si primesti informatii mai exacte (eu n-am nimic de pentru atmel pe pc). Link spre comentariu
unuldinei Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 pune si tu doua linii in fata codului unde ai inclus chestia aia .. // #include si mai recompileaza inca odata doar daca : ai facut un proiect nou ai ales atmega32 in sectiunea "toolchain device " si ai copiat doar codul ; nu ai si alte fisiere care trebuie incluse de genul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum