Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scrolling thermo

fratello

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

28

• dorelb

27

• Ema_power

7

• mikella

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

L-am facut pe al doilea, inca este pe breadboard . Am ceva nelamuriri referitoare la limba rusa . Cum se traduce ceea ce este incercuit ? Stie cineva ? Nu am avut loc sa mai pun al treilea afisor, dar este funtional . Arata 23 : 42 : 30 , dar o bucata de cifra este pe afisorul din stanga . Mai trebuie sa modific literele chirilice .

post-38484-139829476591_thumb.jpg

post-38484-139829476599_thumb.jpg

post-38484-139829476618_thumb.jpg

Link spre comentariu

Greu cu traducerea . Mai jos schema pe care nu o inteleg . Este schema de reglare a ceasului , si nu pot sa recompilez programul in romana sau engleza . Cunoaste cineva limba rusa ?

post-38484-139829477166_thumb.jpg

post-38484-139829477197_thumb.jpg

post-38484-139829477217_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pai cele 2 butoane sunt OK si Step : "Butonul condiționat numit "OK" și "STEP". Apăsați "STEP" este, de obicei, o tranziție la următorul meniu, și faceți clic pe "OK" a schimba setările de meniu curent."

Link spre comentariu

Putin ajutor!Afiseaza temperatura, afiseaza ceasul, dar ceasul nu vrea sa avanseze!Prima oara am zis ca este DS-ul de vina. Am dat comanda de inca doua bucati, dar aceiasi problema.Schema si softu folosit este cel din arhiva 877a.rar de mai sus!

Link spre comentariu

If the crystal has a different load capacitance (CL) greater or smaller than 12.5pF, the chip will either not run or if it does run then the speed may not be 32768.Ce face ledul conectat la SQW in momentul in care DS-ul ruleaza corect?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări