Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scrolling thermo

fratello

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

28

• dorelb

27

• Ema_power

7

• mikella

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Foarte interesant proiectul , dar ca incepator ce ma aflu , as dori sa stiu ca nu prea am gasit .. la ce distanta de uControler se poate lungi cablul pentru senzorul de temperatura DS18B20 ? si daca exista un montaj care sa trimita pe port USB valoarea temperaturii ? De fapt ... iarna asta as vrea sa monitorizez temperatura apei dintr-un put pe care l-am sapat asta vara si ma gandeam ca poate reusesc sa scot valorile de zi/noapte , put/afara intr-un tabel . Imi cer scuze daca am depasit topicul si va multumesc inca odata pentru proiectele minunate pe care le postati.

Link spre comentariu

Foarte interesant proiectul , dar ca incepator ce ma aflu , as dori sa stiu ca nu prea am gasit .. la ce distanta de uControler se poate lungi cablul pentru senzorul de temperatura DS18B20 ? si daca exista un montaj care sa trimita pe port USB valoarea temperaturii ? De fapt ... iarna asta as vrea sa monitorizez temperatura apei dintr-un put pe care l-am sapat asta vara si ma gandeam ca poate reusesc sa scot valorile de zi/noapte , put/afara intr-un tabel . Imi cer scuze daca am depasit topicul si va multumesc inca odata pentru proiectele minunate pe care le postati.

http://www.picbasic.co.uk/forum/showthread.php?t=7918
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salut!Pentru domnul frattello. Daca se poate si nu este prea mare deranjul poti sa-mi spui ce tip de matrice 8x8 se foloseste: coloana anod sau coloana catod. Ma refer la proiectul thermo +clock.Cu stima.

Link spre comentariu

Salut!Pentru domnul frattello. Daca se poate si nu este prea mare deranjul poti sa-mi spui ce tip de matrice 8x8 se foloseste: coloana anod sau coloana catod. Ma refer la proiectul thermo + clock.Cu stima.

Pune Colana Anod, daca toate ledurile stau aprinse, nu e bine. Intorci matricea si devine coloana katod si ar trebui sa mearga.Domnule fratello ne poti face si noua, astia mai putin experimentati in programare un hex pentruscrolling termo care sa indice si temperaturi negative?Multumiri anticipate.
Link spre comentariu

@Ema_power: Ai dreptate : daca nu merge, pur si simplu se inverseaza matricea, coloanele devenind linii si vice-versa....nu promit nimic, in limita timpului voi incerca sa "updatez" codul.@Maciupiciu : Proteus 7.6 SP0.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări