Vizitator Parazitu Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 Salut, imi poate spune cineva caracterisicile unui difuzor din boxele de Magnetofon KASTHAN, difuzorul de jos, cel mare...!!?As fi recunoscator..Multumesc ! Link spre comentariu
Silviu26 Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 nu cred ca le vei gasi ..poate doar daca le-a masurat cinevaDe fapt ce vrei sa faci cu ele?locul lor e in incinta de mag....nu o sa iti iasa mai bine decat celor de la kashtan ( no offense ) Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Si eu am incercat sa obtin parametrii difurilor de Kastan.Ma gandeam sa fac un miniwoofer de 20 W cu ele intr-o varianta bandpass 4 izobaric. Link spre comentariu
Vizitator Parazitu Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Sunt carcase inchise, si ma gandeam cum le-ar sta intr-o carcasa bassreflex Oricum, sunt bune si asa. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 Parazitu Scoate-ti linkul din semnatura daca vrei sa nu primesti ban. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum