Vizitator tampao Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Mi s-a stricat de ceva timp routerul wireless, nu mai este in garantie - asa ca m-am apucat eu de reparat , cu toate ca electronica a fost un hobby de-al meu cand eram mic . Mi-am adus aminte ca de cand l-am cumparat se auzea tot timpul un tiut slab, dar sesizabil, mai ales pentru o ureche fina . Asa ca l-am desfacut si am observat un condensator usor umflat - asa ca l-am scos si l-am inlocuit cu un condensator pe care-l aveam in casa ( de la un mouse ) si spre surprinderea mea - a mers. Astazi am cumparat un condensator cu aceleasi valori cu cel original si l-am montat, dar a reaparut tiuitul (cu cel provizoriu nu se aude nimic si merge perfect.) Intrebarea este daca se poate intampla ceva daca las condensatorul ala care nu tiuie? L-am lasat in functiune desfacut si am vazut ca nu se incalzeste si totul pare in regula. Condensatorul original are 470 uF 16V si cel care l-am pus eu are 220 uF 16V. Multumesc Link spre comentariu
nicul Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 pune-l pe ala de 470, si pune in paralel cu el repectand polaritatile unu de 100 micro si unul de 10 micro.sau pune doi de 220uF in paralel Link spre comentariu
Vizitator tampao Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 sa inteleg ca nu e in regula sa ramana ala de 220? se poate intampla ceva? daca pun cum ai spus tu 470 +100 + 10 scap de tiuit? multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum