Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Capturi de tot felul ...

iuli09

Postări Recomandate

Deoarece pescarilor nu le sta bine cu modestia ,hai sa le dam sansa de a-si expune si a se lauda aici cu capturile lor!

Fara a avea pretentia de a fi un pescar adevarat :jytuiyu , iata o poza cu cativa crapi capturati de curand :

http://imageshack.us/photo/my-images/69/p1040578si.jpg/

si inca una cu o intalnire de gradul III : :ras:

http://imageshack.us/photo/my-images/52/p1040560h.jpg/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

3

• GEO 53 BN

2

• avolocaru

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

La Varsolt locurile de pescuit am impresia ca se lasa mostenire :rade: din mai pana in septembrie-octombrie n-ai loc de "meseriasi" : aia de se muta cu catel cu purcel (la propriu) pe balta . N-am mai fost pe Varsolt de 4-5 ani . Pozele sunt facute pe o balta privata :ciuda: .

Link spre comentariu

Am intrebat,pentru ca stiu ca cei mai multi se duc la lacul de la Virsolt.Am un nepot din Zalau,care stiu ca se duce sau se ducea la pescuit la Virsolt.Stiu zona Virsolt inca din vremea cind nu se vorbea ca se va construi barajul.Industrializarea Zalaului inceputa inca din anul '68 si continuata pina spre sfirsitul anilor '80 a facut ca sa se ia decizia de construire a barajului,avind in vedere lipsa surselor constante de apa pentru oras si pentru industrie.Sigur stii ca apa se aducea de la Jibou.In Zalau apa a fost restrictionata pina spre sfirsitul anului '78(parca) doua ore dimineata si doua seara,atit era apa la robinet.Singurele locuri de unde puteam lua apa, erau artezienele,una in centru,una pe strada Mihai Viteazul, care ducea spre spitalul vechi si politie si una vizavi de Astralis,pe partea cu fosta gara.Parca mai erau arteziene si pe strada Crasnei,Clujului,Simion Barnutiu si pe strada(nu-mi vine in minte denumirea veche)acum parca se numeste Cornelui Coposu, care ducea inspre Casa de cultura veche a orasului. Eram elev la liceu cind in vacanta de vara a anului '69 am fost dusi la Jibou 10 zile.In Jibou era un santier de brigadieri(suna destul de pompos) unde toti elevii de liceu si scoli profesionale,lucrau la saparea santului in care urma sa se aseze conducta de aductiune a apei din Somes si pina la Zalau.Eram cazati la internatul liceului din Jibou,unde si mincam.Cu ce ne-am ales?Cu o insigna cu un ecuson si cu bataturi in palmi de la lopata si hirlet.In dealul Girceiului erau bazinele (enorme) unde se trata apa pentru oras.A fost o perioada crunta,dar fiind tineri nu ni se parea foarte greu.Ce bine ar fi daca omul ar putea da timpul inapoi.Perioada cit am stat in Zalau(10 ani),salajan fiind, a fost cea mai frumoasa,tinar,fara familie,fara griji,intr-un cuvint, "vandroc".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări