Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

gf9800gtx schema electrica

iod2

Postări Recomandate

sa traiti, am o cheste destul de aiurea, poate reuseste cineva sa ma ajute.credeti ca as putea sa gasesc undeva schema la placa asta? macar partea de alimentare a placii. am scurt pe sursa. am gasit un tarnzistor ars, dar tot am scurt pe alimentare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

7

• FLORIN IORDACHE

3

• fum3z

2

• schukaru

1

Top autori în acest subiect

da. macar partea de alimentare.

Salut ! Daca puteti ca sa-i faceti o poza la placa dvs si sa o atasati pe forum,ca poate asa va gasim ceva semanator,dar nu va promitem 100 % .Asteptam !
Link spre comentariu

asa arata palca mea.

Am cautat schema pentru placa video a dvs prin pc-ul meu,dar nu am asa ceva,am numai pentru placi de baza pc-uri sm,scheme,scheme surse de pc-uri,sm,scheme laptop-uri, etc...... eu cred ca nu prea se gaseste scheme pentru placi video,astea mai mult cand se duc se cumpara alta noua,nu prea se repara.Succes !
Link spre comentariu

e problema doar de alimentare. eu cred ca merge reparata, ar fi pacat de ea....poate gasiti vreo schema de la vreo alta placa video cu alimentare separata...macar sa imi fac o idee

Link spre comentariu

Cauta datasheeturile la CI-urile de pe placa si vezi exact pinout-ul. Te intereseaza pinii de alimentare.Verifici la fiecare cu multimetrul sa vezi daca ai sau nu scurt...si cauti defectul in amonte.Si mai cauta datasheeturile la componentele de pe alimentare, ai probabil niste diode pe acolo, mosfeti...etc. Trebuie sa intelegi cum functioneaza fiecare componenta.Bafta!

Link spre comentariu

din cele 10 tranzistoare de pe alimentare am gasit unul dintre ele in scurt. cu pini ridicati tot scurt am pe alimentare.....am masurat cam tot pe acolo si nimic concret, de aceea am incercat sa gasesc o schema ceva.....

Link spre comentariu

Pai de asta ti-am zis sa cauti datasheeturile la CI-uri sa vezi pinout-ul si sa verifici daca intre pinurile lor de alimentare si masa ai scurt. Daca a ajuns scurtul pana acolo e posibil sa ai vreun CI mai important "sarma", ceea ce nu e asa bine. Daca nu, o iei frumos in amonte si verifici unde apare scurtul.Chestia e ca CI-urile alea fiind asa mici o sa-ti fie greu sa masori, dar incearca, cauta unul unde sa ai acces la pini.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări