Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

menu service United UTV20X42

GRIGORE

Postări Recomandate

Imi poate da si mie cineva relatii cum se intra in meniul de service la acest tv? Trebuie sa modific norma de sunet . Este adus din Italia si este setat pe BG. Din meniu nu poate fi modificata norma de sunet.Daca mai este si alta solutie ajutati-ma si pe mine sa-l rezolv.Cu stima Grig

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GRIGORE

4

• MIHAIS

2

• mircea626

1

ar trebui sa dai mai multe date despre el(sasiu,ceva c.i.).pare a fi sasiu beko,caz in care intri cu una din metodele urmatoare1.menu85002.menu93013.contrast -,de pe o telecomanda 3026,1690,etc daca e beko,daca nu, mai multe detalii despre elbafta

Link spre comentariu

Voi proba astazi cu indicatiile date.Este facut cu TDA5535 A051 si STV2246C.Cautand cu GOOGLE am gasit ca ar putea fi sasiul TV2K sau o alta varianta ca BEKO 12.7,dar nu erau prea explicite.Va tin la curent cu ce am mai facut. Grig

Link spre comentariu

Am reusit sa intru in meniul de service cu MENU 8500.Am modificat norma de sunet in BG+DK .Cred ca trebuie sa schimb si FUS-ul pt ca uitandu-ma pe o schema de aplicatie la STV2246, data in datasheetul lui,am vazut ca nu admite de cat o norma de sunet.Pe placa el are loc si pt un al doilea FUS dar probabil pt o variavta de aplicatie cu STV2247,48.Ar fi fost buna schema lui sau la ceva foarte apropiat.Eu continui asa si va spun daca am reusit cevaGrig

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări