GRIGORE Postat Ianuarie 9, 2006 Partajează Postat Ianuarie 9, 2006 Imi poate da si mie cineva relatii cum se intra in meniul de service la acest tv? Trebuie sa modific norma de sunet . Este adus din Italia si este setat pe BG. Din meniu nu poate fi modificata norma de sunet.Daca mai este si alta solutie ajutati-ma si pe mine sa-l rezolv.Cu stima Grig Link spre comentariu
mircea626 Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 ar trebui sa dai mai multe date despre el(sasiu,ceva c.i.).pare a fi sasiu beko,caz in care intri cu una din metodele urmatoare1.menu85002.menu93013.contrast -,de pe o telecomanda 3026,1690,etc daca e beko,daca nu, mai multe detalii despre elbafta Link spre comentariu
GRIGORE Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Voi proba astazi cu indicatiile date.Este facut cu TDA5535 A051 si STV2246C.Cautand cu GOOGLE am gasit ca ar putea fi sasiul TV2K sau o alta varianta ca BEKO 12.7,dar nu erau prea explicite.Va tin la curent cu ce am mai facut. Grig Link spre comentariu
MIHAIS Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 daca e cu tda5535 ca cpu atunci sigur nu e sasiu 2K aproape sigur e ctsaa Link spre comentariu
GRIGORE Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Am reusit sa intru in meniul de service cu MENU 8500.Am modificat norma de sunet in BG+DK .Cred ca trebuie sa schimb si FUS-ul pt ca uitandu-ma pe o schema de aplicatie la STV2246, data in datasheetul lui,am vazut ca nu admite de cat o norma de sunet.Pe placa el are loc si pt un al doilea FUS dar probabil pt o variavta de aplicatie cu STV2247,48.Ar fi fost buna schema lui sau la ceva foarte apropiat.Eu continui asa si va spun daca am reusit cevaGrig Link spre comentariu
MIHAIS Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 schimba-i doar fus-ul care e acolo ( cu un k2960 ) ! Link spre comentariu
GRIGORE Postat Ianuarie 13, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2006 L-amschimbat si totul merge OK.Multumesc pt. ajutor Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum