Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pescuit marin

Vizitator yo4ct

Postări Recomandate

Vizitator ghidut

as vrea sa stiu si eu ce scule se folosesc la pescuitul marin, ce momeli ,c betze, unde se gasesc scule sau ce marci de scule se folosesc ,deoarece betele de apa dulce se uzeaza repede la contactul ci apa de mare,metode de pescuit si d astea ,daka se poate cu poze side toate ,si eu pescuiesc in mediterana dar nu prea am cu c ma lauda :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

3

• LARY

2

• lutza2

2

• Mircea Crisan

1

Top autori în acest subiect

Si eu am fost vara asta la o conferinta care se tinea la un hotel pe malul mediteranei.Am halit foarte multe peste acolo, dar personal nu am prins nimic. Deci Italia, eram in zona de pescuit gratuit. Trebuia sa te loghezi pe site-ul ministerului ca sa iti faci permis (gratuit).Imi iau eu lanseta si ce sa pun momenala? A..iau purumb d-ala la cutie din supermarket. Ajung la peste. Erau italieni pe mal la peste. Mi-au zis ca porumbul ala este pentru apa dulce. Ei dateau cu niste rame. Mi-au dat si mie niscai rame. In afara de asta mai foloseau o caracatita mica, in engleza ii spunea "octopus".Nu am prins nimic. Desi italieii prindeau dar se plangeau sa sunt prea mici si le dateu drumul.Am incercat la japca. O momeala d-aia sub forma de peste. Am agatat lanseta in niste vase care erau legat in port. Am pirdut si momeala aia artificiala. Am plecat dezamagit. A doua zi colegele se plimbau pe mal: uite pestii in apa ! (era transparenta)Ma gandeam, pe astia am vrut eu sa ii prind ieri seara, numai d-ai mici, ceva mai mari ca guvizii.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

De ce ziceti japca la momelile artificiale ? E o adevarata industrie , asta a momelilor, costa si mai mult decat ramele pe care le dezgropi singur, dar cine stie sa le foloseasca are mari satisfactii.

Link spre comentariu

Eu as fi interesat de capturarea caracatitelor! N-am idee cum se procedeaza!(nici echipament de scufundare). :scarpin  Ceva idei? :nas:  Ceva ce nu implica supermarket-urile si restaurantele etc.

Link spre comentariu

Pai nu-ti trebuie echipament de scufundare. Am vazut cand eram mic un documentar cu unul de le pescuia cu barca, cred ca un grec si le musca de ceafa ca sa le omoare. Lasa ceva vase cu o sfoara, alea se bagau ca proastele si a doua zi le ridica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări