Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pescuit marin

Vizitator yo4ct

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

3

• LARY

2

• lutza2

2

• Mircea Crisan

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yo4ct

imi cer scuze pentru greseala anterioara in care , datorita grabei in tastare , in loc de metode a iesit "merode" :da nu ma refeream doar la Marea Neagra ci , oriunde . poate ne spune cineva unde , ce si cum a pescuit , plus capturi si eventual poze .merci !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sper ca nu supar pe nimeni daca sar in apararea guvidelui.Dupa parea multora este cel mai delicios peste cu posibilitatea unei largi palete de preparate.Sunt capturi de 330g (hanusul) si sunt povesti cum ca ar ajunge la kilogram.Fir intins si toate cele bune!Mircea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator RCA_Constanta

Am gasit exact ce ma intereseaza, datorita topicului tau. Mersi mult.Am primit o undita, dar nu stiu cum sa o folosesc metode, momeli, etc...Si pe mine ma intereseaza!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator yo4ct
Vizitator yo4ct

nu e delfin (se poate vedea dupa coada) , ci rechin . am vrut sa scot in evidenta culoarea extraordinara a unei mari curate :da. daca de la bordul unei platforme marine din Mediterana(peste 20m) se pot vedea pestii in toata splendoarea lor , cred ca nu mai avem ce comenta . merci pentru promptitudine ! :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări