K1nderu Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 un link de download?multumesc! Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 cred ca se poate descarca varianta free direct de pe site-ul microsoft.. doar ca valabilitatea ei e de o luna din cate imi amintesc Link spre comentariu
mdll Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 un link de download?multumesc!torrent e bun ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Nu, nu e bun.3.10 -Sunt interzise transmiterea si/sau solicitarea de informatii care ar putea incalca Legea Dreptului de autor precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. (de exemplu link-uri catre fisiere torrent, warez sau download direct cu continut ilegal, etc). Toate drepturile de autor(copyright) asupra materialelor atasate si afisate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor, orice material atasat in forum ca de alftel orice material publicat sau link spre un anumit material va fi considerat implicit ca aveti dreptul legal de a-l distribui. elforum.info nu isi asuma in nici un fel obligatia de a proteja materialele afisate sau atasate(hostate, uploadate) in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru eventualele pagube suferite. (Regulament Elforum) Link spre comentariu
mdll Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 transfer.ro merge ?! Link spre comentariu
mdll Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 eu il am de aici >> http://studentclub.ro/upt/pages/msdn-ac ... iance.aspx Link spre comentariu
K1nderu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 l-am gasit pe site-ul microsoft o intrebare cum se stinge ca am vazut in poze ca nu are bara de start nu de alta dar nu vreau sa il bag si sa ma uit la el Link spre comentariu
mdll Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 alt + F4 sau apesi pe start la tastatura Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum