Blind Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Pan' la urma ce-ai facut cu permisul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 L-am schimbat cu unul nou. Aveti grija sa nu expire. Daca expira si conduceti cu el expirat e caz penal iar daca aveti accident asigurarea nu e valabila. La eliberarea, daca depasiti data expirarii sunteti obligati sa va faceti iar analizele medicale si asta costa 150 lei si o zi sau 2 de alergatura. Eu le-am facut la Victor Babes dupa ce am alergat 1 zi din clinica in clinica. Ba erau doctorii in vacanta, ba nu aveau nu's ce cabinet in urmatoarele 3 zile, si tot asa. Daca cereti alt permis inainte de expirarea celui vechi scapati de fisa medicala.Am platit si o taxa de 68 lei la BCR si gata. Formularul l-am gasit pe net, l-am scos la imprimanta si l-am completat de mana. Fotografiile se fac pe loc la ghiseul unde depuneti actele si nu costa in plus. Eliberarea permisului nou dureaza foarte putin. Am depus actele cu 10 minute inainte de ora inchiderii si a doua zi la prima ora am ridicat permisul nou.Atasez lista cu policlinicile agreate, actele necesare, adresa si orarul, etc. Dupa ce stergeti ".txt" din coada fisierul se poate deschide cu Open Office. Open Office este similarul lui Microsoft Office doar ca este open source si este gratuit. Daca nu-l aveti il puteti download-a de pe net. Preschimbare permis auto.odt.txt Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Puteai să salvezi ca doc, nu mai chinuiai lumea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Nu am vrut sa-l fac '.doc' in speranta ca asa poate mai afla cativa de minunea gratuita numita Open Office. :daUite, pun si in format '.txt', pentru cei care nu pot instala Open Office: Preschimbare permis auto.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum