Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aaaaaaa! Mi-a expirat permisul de 3 luni, ce trebuie sa fac?

Vizitator

Postări Recomandate

Mi-a expirat permisul din iunie, acum e septembrie 2011. Pana acum nu am stiut. Am cautat pe net si n-am inteles:

1. Ce trebuie sa fac ca sa obtin un alt permis de conducere valabil, cat. B?

2. Am nevoie mare sa conduc peste 1 sapt, care sunt sanctiunile pentru conducere cu permisul expirat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

3

• petru_f

3

• ratza

2

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de invataminte, maine dimineata la prima ora sunt pe cai, unde se face fisa aia medicala in Bucuresti (ca ma duc cu bicicleta :rade: ) si cat costa?Cat timp dureaza pana obtin un alt permis valabil?

Link spre comentariu

ca sa o obtii repede,la o policlinica cu plata sau la privat vezi ca la politie pe linga actele ce trebuiesc ai o lista cu cu unitatile medicale agreate de ei nu poti face oriunde.Cat costa?nu stiu lucrez in sanatate si la mie a fost moca permisul vine prin posta acasa dar ai dovada si nu conteaza

Link spre comentariu

ca sa o obtii repede,la o policlinica cu plata sau la privat vezi ca la politie pe linga actele ce trebuiesc ai o lista cu cu unitatile medicale agreate de ei nu poti face oriunde.

Unde la Politie? Din ce stiu eu s-au mutat de la Ilioara. Maine dimineata ma sui pe bicicleta si unde merg? La politie si apoi la doctor dar nu stiu adresele.

Multumesc de sfaturi, m-ati scos din ceata. :da

Link spre comentariu

La Politie in Pipera.Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca mie mi-a expirat din Februarie :bataie De la munca am asigurare medicala, oare pot sa-mi fac la ei examenele medicale necesare? Sau trebuie neaparat un examen medical specific si doar la spitale/policlinici de stat, contra-cost?

Link spre comentariu

La Politie in Pipera.Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca mie mi-a expirat din Februarie :bataie De la munca am asigurare medicala, oare pot sa-mi fac la ei examenele medicale necesare? Sau trebuie neaparat un examen medical specific si doar la spitale/policlinici de stat, contra-cost?

Asigurarea medicala de la serviciu are cu totul alta destinatie. Nu o poti folosi pentru intocmirea unei fise medicale ptr conducatori auto. Asta se face numai contracost.Pentru fisa medicala a conducatorului auto sunt numai anumite unitati medicale abilitate sa faca examinarile si sa puna parafele. Lista o gasesti de obicei la ghieseele unde se depun actele ptr inlocuirea permiselor.Este intradevar de domeniul codului penal conducerea pe drumurile publice a autovehicolelor cu permisul de conducere retinut sau expirat. Practic, ti-a expirat o licenta si nu mai ai dreptul sa practici acea activitate. Doamne fereste de vreun incident in trafic, plateste cit nu face ! Nu mai este valabila nicio asigurare fie ea de raspundere civila sau Casco ! La depunerea actelor se elibereaza o dovada de obicei care iti daa dreptul de a conduce fara dureri de cap !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări