Vizitator Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Mi-a expirat permisul din iunie, acum e septembrie 2011. Pana acum nu am stiut. Am cautat pe net si n-am inteles: 1. Ce trebuie sa fac ca sa obtin un alt permis de conducere valabil, cat. B? 2. Am nevoie mare sa conduc peste 1 sapt, care sunt sanctiunile pentru conducere cu permisul expirat? Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Domnule !nu a expirat ci s-a pierdut . Link spre comentariu
rimache Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Fa-ti repede fisa medicala si depune pt permis nou.Cand depui, solicita adeverinta si din acel moment conduci perfect legal.P.S. - daca nu era expirat scapai de facut fisa medicala. Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Domnule !nu a expirat ci s-a pierdut . nu tine se vede ca e expirat caz penal fa fisa medicala urgent si ia dovada Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Multumesc de invataminte, maine dimineata la prima ora sunt pe cai, unde se face fisa aia medicala in Bucuresti (ca ma duc cu bicicleta ) si cat costa?Cat timp dureaza pana obtin un alt permis valabil? Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 ca sa o obtii repede,la o policlinica cu plata sau la privat vezi ca la politie pe linga actele ce trebuiesc ai o lista cu cu unitatile medicale agreate de ei nu poti face oriunde.Cat costa?nu stiu lucrez in sanatate si la mie a fost moca permisul vine prin posta acasa dar ai dovada si nu conteaza Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Domnule !nu a expirat ci s-a pierdut . nu tine se vede ca e expirat caz penal fa fisa medicala urgent si ia dovadaCaz penal? pentru pierdere ,nu cred! Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Ei pune-te cu ei daca esti tare in..........sa vezi cate declaratii dai si cat frecus.mai bine fa legal ca e mai simplu. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Legal, am pierdut permisul Este ilegal sa pierzi permisul?Taxa de 61lei la CEC ,politie pt completare a unor harti(declaratii) poza si gata permisul .(asa am patit) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 ca sa o obtii repede,la o policlinica cu plata sau la privat vezi ca la politie pe linga actele ce trebuiesc ai o lista cu cu unitatile medicale agreate de ei nu poti face oriunde.Unde la Politie? Din ce stiu eu s-au mutat de la Ilioara. Maine dimineata ma sui pe bicicleta si unde merg? La politie si apoi la doctor dar nu stiu adresele.Multumesc de sfaturi, m-ati scos din ceata. Link spre comentariu
mosfet Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 La Politie in Pipera.Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca mie mi-a expirat din Februarie De la munca am asigurare medicala, oare pot sa-mi fac la ei examenele medicale necesare? Sau trebuie neaparat un examen medical specific si doar la spitale/policlinici de stat, contra-cost? Link spre comentariu
oficemircea Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Eu am facut siguranta circulatiei la policlinica RATB dar poti face la 2CFR gara de nord,sau mai bi ne cauta lista cu policlinicile agreate. Link spre comentariu
philipo4you Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 La Politie in Pipera.Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca mie mi-a expirat din Februarie De la munca am asigurare medicala, oare pot sa-mi fac la ei examenele medicale necesare? Sau trebuie neaparat un examen medical specific si doar la spitale/policlinici de stat, contra-cost?Asigurarea medicala de la serviciu are cu totul alta destinatie. Nu o poti folosi pentru intocmirea unei fise medicale ptr conducatori auto. Asta se face numai contracost.Pentru fisa medicala a conducatorului auto sunt numai anumite unitati medicale abilitate sa faca examinarile si sa puna parafele. Lista o gasesti de obicei la ghieseele unde se depun actele ptr inlocuirea permiselor.Este intradevar de domeniul codului penal conducerea pe drumurile publice a autovehicolelor cu permisul de conducere retinut sau expirat. Practic, ti-a expirat o licenta si nu mai ai dreptul sa practici acea activitate. Doamne fereste de vreun incident in trafic, plateste cit nu face ! Nu mai este valabila nicio asigurare fie ea de raspundere civila sau Casco ! La depunerea actelor se elibereaza o dovada de obicei care iti daa dreptul de a conduce fara dureri de cap ! Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Fisa medicala costa cam 80-100 lei si din cate stiu, trebuie sa aiba si ceva stampile/semnaturi de la medicul de familie. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Cel mai simplu: întrebi direct la sursă, adică la Poliţie. Îţi vor explica ce trebuie să faci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum