Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema instalare windows

Vizitator emillian1979

Postări Recomandate

cauze posibile: incompatibilitate device hardware cu versiunea de windows pe care doresti sa o instalezi , RAM defect , HDD defect (cu bad-uri) . in ultimul caz (cel mai plauzibil) aveti bad-uri pe HDD ,in zona de instalare a windowsului. asta cere o scanare a HDD-ului , eventual plasarea de markeri ai bad-urilor ,o asa zisa reparatie. in cazul in care nu reusiti cu o scanare , sau ia prea mult timp , folositi un pq magic si refaceti partitiile , pozitionand partitia C: in capatul opus al discului (end of alocated space) , si incepeti partitionarea de la coada la cap. sau mai simplu , daca HDD-ul era problema , schimbati-l

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• riderinblack

3

• leoncris

3

• Stefan BBx

1

Top autori în acest subiect

am un singur hard.

Buna ziua ! Daca se poate ca sa ne spuneti si noua de cati gb este hdd-ul si nu ultimul rand aveti numai o partitie la acest hdd-u sau aveti doua,trei partitii,daca aveti mai multe partitii,va rugam ca sa ne spuneti si noua cand ii dati format la partitia c cum formateaza,adica normal sau formateaza mai greu?Asteptam !
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator h3roin

Buna ziua. Am intampinat si eu o problema la instalarea windows Xp. Formatarea drive-lui C este foarte foarte greoaie adica imi ia aprox. 20-30 minute sa formateze drive-ul C care are decat 20GB. Care sa fie problema? HDD defect? Pe alt PC formatarea cu acelasi CD se face in max 1 minut. Terminat de instalat windows, apoi, la incarcarea OS-ului dureaza cam 10 min pana sa apara windows.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări