indy666 Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Curentul prin etajul diferential e extrem de mic.... Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Pai asta nu depinde de mine @Indyy, eu am reprodus schema asa cum este cea postata, mai putin protectia. Link spre comentariu
indy666 Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Stai linistit man, nu am zis la adresa ta. Schema se poate imbunatati recalculand etajul diferential, parerea mea. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Ah ok atunci, scuze. Si de acord, se poate inbunatati, dar la fel ca multe alte situatii stii cum e, cand se incepe cu o sugestie, se vine apoi cu alta, si iar alta si uite asa pana intr-un final descoperi ca de fapt rezultatul nu prea mai re multe in comun cu originalul. Link spre comentariu
10 cm records Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Va rog frumos, poate simula cineva schema de mai jos? Este o schema proiectata si recomandata de zal. Link spre comentariu
scormonel Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Curentul prin etajul diferential e extrem de mic....Si C7 este legat pe dos........ Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 ^Cum ai ajuns la concluzia asta? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Da , chiar si C5 este conectat pe dos... ! Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Da , chiar si C5 este conectat pe dos... !Amuzant, tare amuzant Am incercat sa descifrez schema originala care este destul de stearsa, nu-i meseria mea sa corectez eventuale erori de acolo si nici nu-i vina mea daca anumite chestii sunt indescifrabile, uitandu-ma mai bine pe original cred ca acolo in loc de c6 si c7 ar trebui conzi nepolarizati, dar oricum asta conteaza mai putin, si nu este motivul performantelor slabe. Link spre comentariu
scormonel Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 ^Cum ai ajuns la concluzia asta?Emitoarele diferentialului sunt la 0,6 volti sub masa, adica - 0,6v. Daca este greu de judecat , pune un voltmetru pe C7 in multisim si vezi ce arata. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Da mai, ai dreptate, C7 tre pus invers, mi-am dat seama dupa ce am postat intrebarea aia dar n-am mai apucat sa editez. Link spre comentariu
Mereanu Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Cine are bunavointa, sa simuleze aceasta schema, daca se poate. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Spre seara daca am timp te rezolv eu. Link spre comentariu
Den Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Nu ai ce rezolva marian ,e nefunctionala cu ochiul liber.Daca se modifica eroarea de desenat,cam 0.2...0.9 la 1khz/100w 8ohmi si instabil. Link spre comentariu
indy666 Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Este o greseala la oglinda de curent! In rest schema pare ok! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum