Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simulari amplificatoare

indy666

Postări Recomandate

Ah ok atunci, scuze. Si de acord, se poate inbunatati, dar la fel ca multe alte situatii stii cum e, cand se incepe cu o sugestie, se vine apoi cu alta, si iar alta si uite asa pana intr-un final descoperi ca de fapt rezultatul nu prea mai re multe in comun cu originalul. :da

Link spre comentariu

Da , chiar si C5 este conectat pe dos... :) !

Amuzant, tare amuzant :da Am incercat sa descifrez schema originala care este destul de stearsa, nu-i meseria mea sa corectez eventuale erori de acolo si nici nu-i vina mea daca anumite chestii sunt indescifrabile, uitandu-ma mai bine pe original cred ca acolo in loc de c6 si c7 ar trebui conzi nepolarizati, dar oricum asta conteaza mai putin, si nu este motivul performantelor slabe.
Link spre comentariu

^Cum ai ajuns la concluzia asta?

Emitoarele diferentialului sunt la 0,6 volti sub masa, adica - 0,6v. Daca este greu de judecat , pune un voltmetru pe C7 in multisim si vezi ce arata.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări