vlasin_alin Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 In cele din urma o varianta foarte apropiata de varianta originala a schemei din Tehnium 9/98 pare sa aiba cele mai bune rezultate:1. THD 0.008% la 1V pe frecventa de 1khz intrare, putere 90W pe sarcina pur rezistiva de 8ohm2. Slew rate pare a fi 12V/us Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Pai mai bine cautati topicul despre HK Citation 12 pe forum , si gasiti schema originala !!! Decat sa pierdeti vremea cu clone de genul Electromures , mai bine alegeti originalul !!! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Simularea electromures asa cum am promis: Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 salut....mersi mult pentru simulare....pentru +/-27Vcc micsoreaza R5,R9 la 2k2 si R8 la 1k Link spre comentariu
scormonel Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 La Multisim 11 a aparut update 11.0.2. Dupa ce l-am aplicat i-mi merge ca uns. Nu s-a mai blocat nimic si nu mai are nici un comportament aiurea si imprevizibil. Oricat l-ai chinui raspunde cuminte nu mai da erori. Link spre comentariu
scormonel Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Dupa cum promisesem, revin cu masuratori ce azi le-am efectuat cu un amplificator de conceptie proprie. Fiindca l-am avut pe masa zic sa comparam rezultatele masuratorilor reale cu o simulare, daca este cineva dispus sa simuleze. Conditiile de masura au fost: Alimentare + - 30V stabilizati dintr-o sursa de laborator de + - 30V si 5 Amperi. Rezistenta de sarcina 4 ohmi neinductiva Am folosit intrarea nebalansata (asimetrica) in analizor, respectiv iesirea nebalansata de la generator. Nivelul de iesire ce se poate vedea pe salvari se inmulteste cu 10, deoarece am trecut semnalul de iesire printr-un divizor 10K/1,11K, fiindca analizorul meu nu accepta decat maxim 4 volti pe intrare. Este acelasi amplificator de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=87002, doar ca i-am micsorat alimentarea si am pus sarcina de 4 ohmi fara sa modific nimic in rest. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Va rog sa simulati functionarea schemei urmatoare : Din pacate , nu va pot oferi mai multe detalii........ Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Pare asemanatoare cu PSA-150, cel putin la partea de intrare Link spre comentariu
Vizitator mya Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Simulati si p-asta : Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Am sa atasez mai jos o simulare la o schema care cand am puso pe forum mi sa zis ca e o puscarie.In una din poze este o simularea cu semnal dreptunghiular 100khz.Eu cred ca este un rezultat destul de bun. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Am o intrabare.De ce la crown pulse se taie pe o parte semnalul dreptungiular la 35khz si la crown xti la 120khz ma re fer ca e ca o curba cand se taie,crownu o fi limitat,schemele in principiu sunt aceleasi Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Schema e ok daca se foloseste cu alimentare +-50..55Vcc, adica pana la puterea de 200W/4 ohm.In simulator rezista la +-70Vcc cu sarcina de 4 ohm dar in realitate s-ar alege prafu si scrumu de ea, probabil din cauza aceasta e catalogata "puscarie".Rog colegi forumisti care au instalat multisim si dispun si de ceva timp liber sa ne ajute cu simularea la schemele postate mai sus, eu sunt in s(tr)esiune si nu am timp sa fac nimic....O zi buna!! Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Am o intrabare.De ce la crown pulse se taie pe o parte semnalul dreptungiular la 35khz si la crown xti la 120khz ma re fer ca e ca o curba cand se taie,crownu o fi limitat,schemele in principiu sunt aceleasi Va rog frumos sami raspundeti la intrebare, am un amplificator facut dupa schema de la crown si vreu sa stiu cum sta treaba. Crown pulse Crown XTI Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Va rog sa simulati functionarea schemei urmatoare : Din pacate , nu va pot oferi mai multe detalii........ Merita sa insistati , stiu ca nu este usor , dar merita.........Garantat . Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Rog pe Marian sau Indy sau ceilalti colegi de forum sa simuleze schema atasata de mine.......Multumesc anticipat , Victor Daca se poate........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum