fulger Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Buna, astazi cand am vrut sa folosesc pickupul (a stat o perioada destul de lunga de timp) l-am montat , i-am conectat boxele, am pus discul pe platan, dar cand sa ii dau play nu se intampla nimic :cry: ...M-am gandit ma o fii de la platan...bun, am ridicat platanul si ce sa vezi, cureaua era sarita..am pus cureaua platanul inapoi si de data asta se invartea, dar cu un zgomot gen poc, poc si mai mult nu il puteam oprii!am ridicat dinou platanul, am dat jos partea aceea de plastic care se invarte, am pus-o la locul ei , am legat cureaua dar exact aceesi problema dar, am mai observat si faptul ca acel brat de plastic (cel care are un arc montat de el) are o miscare de dute-vino ff rapida. Apoi am zis hai sa fac o ultima incercare , si ce sa vezi nu mai mergea deloc, nici macar nu se mai auzea acel motoras. :cry: . Va rog sa imi ziceti cum as putea remedia problema si va Multumesc Anticipat! Link spre comentariu
fulger Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Nimeni, nimic? :cry: Link spre comentariu
Selena Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Cand ai demontat, ai deranjat mecanismul complex de automatizare a cursei bratului cu doza. Este acolo un canal in care gliseaza o parghie, este o portiune cu dinti etc. si alte tije care functioneaza cu toleranta mica. Trebuie sa ai un model in buna stare in fata ochilor pentru a remedia.Chestia aceea care pocnea ajungea prea rapid la capat de cursa, inaintea bratului cu doza. Mai este acolo un intrerupator al curentului la motor - probabil in final a ramas blocat pe intrerupt. Link spre comentariu
fulger Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Multumesc muult de ajutor, dar totusi cred ca il voi duce la un atelier de reparatie..Poate cei deacolo reusesc sa il faca..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum