TECH_FUN Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 e destul de in varsta... anul asta mergea la scoala daca ar mai fi trait...deci: acum catva timp a inceput sa faca un zgomot ciudat... am desfacut-o si am observat un ax (cel din partea cealalta decat fulia si motorul) care nu mai avea pozitia orizontala... era oblic si indoia plasticul cuvei, de aici venea si sunetul. in loc sa ma gandesc sa o repar i-am mai dat un an de viata, dar am gresit in ambele cazuri... dupa inca maxim 10 spalari axul a cedat de tot. cuva metalica se tine numai intr-un singur ax si loveste in cuva de plastic. nici macar nu pot desface axul deoarece se roteste in gol. si nici nu cred ca m-ar ajuta sa hacuiesc niturile din interiorul cuvei ca sa pot ajunge la locul cu buba... solutii? ...ca eu nu mai am :( Link spre comentariu
TECH_FUN Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 exact cum ma asteptam :( nu prea mai exista solutii... Link spre comentariu
romica-b Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Salut!Se gasesc flansele respective la pretul de 80 lei(aprox),cu tot cu suruburile de inox.Calitatea acestora este inferioara celor montate pe actuala ta masina. Link spre comentariu
TECH_FUN Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 salut si multumesc de raspuns! daca stii, te rog spune-mi cum desfac acele flanse, avand in vedere ca surubul din exterior merge in gol... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum