H Robert Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Daca se poate sa scrieti termeni va rog complet nu prescurtat, nu stiu ce e clul, pinul 1 nu are continuitate la masele ecranajelor Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Domnule electrotehnician , defectul dumneavoastra se aborda astfel:-se schimba obligatoriu PTC_ul (defect clasic) ;- se verifica F801 , sa fie 3,15 A ;- se verifica toate tensiunile pe secundarul sursei (sa fie corecte si stabile)- eu inlocuiam si toate C_urile din sursa ;apoi se merge mai departe. Dan si Elmar , " ard " niste etape ca's profesionisti , lucru care tie'ti este nepermis.Dar cand nu sti cu ce tensiuni functioneaza un TV (ca ,sau cc ) si nu sti nici macar care este masa si cum se fac masuratorile , este obligatoriu sa'l duci in service , cu atat mai mult cu cat nu'ti apartine.Este pacat sa "maltratezi" un astfel de TV,care nu'i o ... chinezarie de 2 bani.Fara suparare , du'l in service. Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Mersi pt sfaturi si ajutor domnule leoncris.Eu recunosc ca nu am mai umblat sau reparat tv-uri, deci nu stiu aprope nimic despre ele, eu am sperat sa nu fie o problema asa grava si sa o pot remedia chiar eu,multumesc tuturor pt ajutor oferit pana acum, daca cineva mai are rabdarea si timpul necesar pt a imi oferi ajutor e bine daca nu, nu este nici o problema.Tv-ul imi apartine l-am primit de tot.Imi puteti arata care condesatoare sa le schimb de la sursa cum a recomandat si leoncris mai sus. Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Sal... Exact cum au spus colegii:1. Inlocuiti PTC-ul (defect tipic la acest sasiu)2.Faceti o "cura" de C-uri prin sursa..3. Verificati tensiunea de alimentare a BV, Posibil scurt la CI din BVSucces.. Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Am postat pozele in speranta sa-mi aratati care sunt acele condesatoare in poza, ce este Cl? Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Ma poate ajuta cu acccei condesatori, sa-mi carate in pozele de mai sus care sunt cei pe care trebie sa-i schimb. Link spre comentariu
radu ionel Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 La experienta pe care o aveti in acest domeniu ,dvs!!! ...este indicat sa detineti in primul rind schema acestui tip tv si sa vi se indice indicativele pieselor (pe module/etaje)care ar trebui inlocuite...Plus dotare/aparatura/puncte de masurare tensiuni,verificari in functiune,constatari incipiente...etc..Daca v-am indica pe sasiu s-ar putea sa-l inrosim tot.Doar cu doua poze nu se face primavara!!!Orce indicatii online ptr orce tipuri sint defavorizante solicitantilor neexperimentati si pot conduce la procurarea chiar a unei aparaturi noi.Mai ales la tehnica Panasonic>>va indic un centru SERVICE..inainte de a se alege prafu" de el Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Din motive obiective, acest topic (redenumit) se muta la sectiunea incepatorilor unde cei care au cunostinte si rabdare te pot ajuta in cunoasterea ABC-ului depanarilor, astfel incit sa poti recunoaste usor componentele si abrevierile notarilor componentelor (exemplu: CI inseamna circuit integrat).Succes! Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Va multumesc pt raspunsuri si inteleg ca daca vedati un incepator in aceasta meserie care nu stie nimic, mai recomandabil este sa-l indrumati catre un om specializat,dar eu vreau sa castig si experienta din acesta interventie asupra tv-ului, deci nu mai imi recomandati sa-l duc la un service de tv ca nu il duc, pt ca vreau sa fie realizarea mea, mai mult decat e acum stricat nu am ce sa stric la el, daca mai e cineva dispus si are timpul necesar sa ma ajute e bine, daca puteti sa-mi recomandati niste carti sau articole in meseria asta de depanator o sa fi e mai mult decat binevenite, daca voi tot ma trimiteti catre un service eu nu am de invatat nimic, si daca doream sa-l duc la reparat il duceam. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Citeva topicuri utile incepatorilor:viewforum.php?f=268viewtopic.php?f=267&t=100563viewtopic.php?f=66&t=73519viewtopic.php?f=66&t=17771viewtopic.php?f=66&t=102457 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum