Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sata2 ,sata3

jonny_ryc

Postări Recomandate

va salut ! care stie sa/mi spuna si mie care este diferenta dintre sata2 si sata3 , oare e acelasi cablu, sau difera ca viteza de transfer. daca iau un hdd sata3 se poate pune pe o placa de baza cu sata 2. va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jonny_ryc

3

• Dr.L

2

• adicontakt

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Viteza o testezi cu hdd tune,de ex! Programul e moka,la indemana oricuiCu ajutorul programului,se va vedea ca un hdd cu platane nu depaseste o viteza medie sustinuta de 150MB/s. Limita sata 1 e 150MB/s,limita sata 2 e 300MB/s iar sata - 3 600MB/s.Aceste viteze se pot atinge doar citind/scriind in buffer,nu fizic pe platan.Dupa cum spuneam,un HDD sata 2 de 80GB,seria normala,de acu 3-4 ani are viteza medie de 60MB/sUn hdd sata2 de 640GB,seria normala de acu 3 ani are viteza medie de 90-100MB/sUn hdd sata 3 de 2TB,seria green (implicit cu performante mai scazute,pentru economie energetica),are o viteza sustinuta de 120MB/sSper ca am lamurit cum creste viteza unui hdd pe masura ce tehnologia evouleaza!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări